Taip nustatė ikiteisminį tyrimą atlikusi Vilniaus miesto apylinkės prokuratūra, 32 metų L. Aleksandrovai pradėtą baudžiamąjį procesą nusprendusi baigti baudžiamuoju įsakymu.

Su prokuratūros duomenimis susipažinęs Vilniaus miesto apylinkės teismo teisėjas Olegas Zaicevas nusprendė verslininkę pripažinti kalta dėl viešosios tvarkos pažeidimo ir jai skyrė 4 MGL (520 Lt) dydžio baudą.

„L. Aleksandrova viešoje vietoje, įžūliu elgesiu, demonstruodama nepagarbą aplinkiniams, metė alaus bokalą nukentėjusiajam į galvą, taip padarydama jam nežymų sveikatos sutrikdymą, sutrikdydama visuomenės rimtį ir tvarką“, - pažymėjo teismas.

Verslininkė, kurios parduotuvės atidaryme dalyvavo M. Petruškevičius, Egidijus Dragūnas, Andre Zappa ir kitos įžymybės, teismo prašė leisti baudą sumokėti dalimis. Teisėjas šį prašymą patenkino ir nurodė baudą sumokėti per 4 mėnesius.

Vincas Alesius
Bylos duomenimis, L. Aleksandrova praėjusių metų rugpjūčio 11-ąją, apie 2.30 val., Vilniaus centre esančiame klube „Absento fėjos“ metė alaus bokalą V. Alesiui į galvą, taip padarydama nežymų sveikatos sutrikdymą. Dėl sužalojimų nukentėjusysis buvo išvežtas į ligoninę.

Įtarimų dėl viešosios tvarkos sutrikdymo sulaukusi L. Aleksandrova savo kaltę pripažino ir dėl padaryto nusikaltimo gailėjosi. Ji aiškino, kad tą naktį su draugais atėjo į klubą „Absento fėjos“, kur linksminosi.

„Gerdami alkoholinius gėrimus susiginčijau su netoliese sėdinčiais lankytojais, iš kurių vienas vaikinas mane pavadino „žiurke“, – tyrėjams aiškino itališkų drabužių parduotuvės direktorė. – Už šį įžeidimą norėjau tą vaikiną apipilti rankoje laikytu gėrimu, tačiau stiklinė man išslydo iš rankos ir pataikė į galvą pro šalį ėjusiam V. Alesiui, kuriam praskėlė galvą“.

Tuo metu nukentėjusysis V. Alesius aiškino, kad klube prabuvęs vos valandą buvo išvežtas į Žalgirio ligoninę.

„Eidamas iš šokių aikštelės link staliuko pajutau smūgį į galvą ir išgirdau stiklo dužimą – į mane kažkas metė alaus bokalą ir praskėlė galvą“, – „Skamp“ muzikanto brolis pareigūnams nurodė, kad pretenzijų verslininkei neturi, ji jam atlygino padarytą žalą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (696)