Pasauliniame voratinklyje išplatinti šių žvaigždžių mobiliųjų telefonų numeriai ir adresai: Eminemo, Britney Spears, Christinos Aguileros, Andy Roddicko, Ashley Simpson, Victorios Gotti, Vin Diezelio, Anos Kurnikovos, reperių Jay-Z ir Pharrelo Wiliamso.

Be to, įsilaužėliai P.Hilton nusiuntė žinutę: "Atleisk, kale. Pas tave įsilaužė nigeriai iš DFNCTSC". Nusikaltėliai taip pat išplatino ir asmeninius merginos užrašus.

Incidentas įvyko praėjusį savaitgalį. Nusikaltėliai įsilaužė į P.Hilton komunikatorių "Blackberry". Federalinio tyrimų biuro agentai jau pradėjo tyrimą.

Nukentėjusios žvaigždės pasipiktino P.Hilton neatsargumu. "Savo numerį aš jai daviau po mūsų susitikimo Majamyje. Aš nemaniau, kad ji įsives jį į savo telefoną", - sakė vienas ir nukentėjusiųjų.

Iš išplatintos medžiagos galima nemažai sužinoti apie P.Hilton išprusimą. Štai, pavyzdžiui, Vokietiją ji apibūdina kaip "tolimą šalį kažkur Europoje". Be to, angliškai žodį "Vokietija" ji rašo "Jermany".

Apie P. Hilton gyvenimą galima sužinoti ir iš SMS žinučių. Vieno vakarėlio metu savo draugei manekenei Naomi Cambell ji nusiuntė tokią SMS žinutę: "Nori, išvarysim iš čia greičiau? Aš apsimesiu, kad man reikia nusišlapinti ir išeisiu. O tu po trijų minučių ateik prie tarnybinio išėjimo. Aš lauksiu".

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją