Parodoje Centrinėje universalinėje parduotuvėje (VCUP) eksponuojama maždaug pusšimtis nuotraukų.

Agnė Jagelavičiūtė parodai atidavė kadrą iš atostogų su Oskaru Koršunovu. Jurgita Jurkutė-Širvaitė - žiemišką peizažą. Donalda Meiželytė - žurnalistų apgultį iš tų laikų, kai dar dirbo Seime, Liepa Rimkevičienė - miegantį vaiką, Beata Nicholson - karvę.

Atidaryme apsilankė ir ne vienos nuotraukos autorė - Gražina Baikštytė, D. Meiželytė, A. Jagelavičiūtė, Nomeda Marčėnaitė ir daugiau. Parodą pristatė Daiva Tamošiūnaitė-Budrė ir Giedrius Drukteinis.

A. Jagelavičiūtės kadras:

Per daug apie santykius su režisieriumi niekada neatviravusi A. Jagelavičiūtė portalo DELFI paklausta, ar nuotrauka - ilgesio šauksmas, atsakė lakoniškai ir atviriau, nei bet kada: "Ne, tai greičiau elegantiškas taškas."

DELFI galerijoje - žinomų moterų darytų nuotraukų parodos atidarymo akimirkos ir keletas geriausių nuoptraukų iš žinomų moterų asmeninio albumo:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)