„Šie koncertai daugiausia skirti solidesnei publikai, kurie dažnai yra nenusiteikę eiti į koncertus klubuose arba ten, kur visos vietos stovimos ir tenka „pakovoti“ už geresnį matomumą ar buvimo plotą apskritai“, – „Dviejų Dviem“ idėją apibendrina Jurgis Didžiulis.

Šių koncertų metu du žinomi Lietuvos muzikantai, prieš du metus sukūrę bendrą duetą „The Ball & Chain“, pristatys naujas dainas, sukurtas atostogų metu Kolumbijoje, bei jųdviejų jau pažįstamą tik patobulintą elegantišką retro muzikos programą.

„Klausytojus nukelsime į 5-7 dešimtmetį. Tuo metu buvo itin populiaru savo laisvalaikį leisti dinner dances (šokiuose su vakariene). Apie juos man yra pasakoję ir mano tėvai, ir seneliai“, – prisimena dainininkė Erica Jennings.

Ruošdamiesi šiam turui Erica ir Jurgis nusifotografavo specialioje „Dviejų Dviem“ fotosesijoje, kurią savo studijoje įgyvendino žinomas Lietuvos fotografas Tomas Kauneckas.

Šios fotosesijos metu dirbo ir kiti žinomi savo srities profesionalai. Ericos šukuosena rūpinosi stilistas Kęstas Rimdžius, o žavių veido linijų paryškinimų – makiažo specialistė Laura Petrauskaitė.

Fotosesijos metu taip pat dirbo Agnė Jagelavičiūtė. Ji rūpinosi poros įvaizdžiu.

„Esu labai patenkinta visos komandos darbu ir už tai jiems dėkoju. Viskas vyko sklandžiai, kiekvienas dirbo savo darbą – taip visada ir turi būti “, – šypsodamasi pasakoja E. Jennings.

„The Ball & Chain“ „Dviejų Dviem“ koncertai vyks Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Panevėžyje. Bilietų kiekis labai ribotas – duetas siekia komforto, todėl visos vietos bus sėdimos ir prie staliukų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)