A. Bosas filmavimo metu atskleidė gimęs skurdžioje, tačiau orioje ir padorioje šeimoje. Vaikystėje žinomam verslininkui yra tekę ganyti gyvūlius. Šiuo metu verslininko sukauptas turtas siekia 82 milijonus.

Paklaustas, ar kiekvienas gali tapti milijonieriumi, A. Bosas aiškino, jog vien to norėti neužtenka. Anot jo, reikia įdėti labai daug darbo.

"Galbūt jūs neturėjote vaikystėje akstino, kuris paskatintų to siekti. Kada matydavai, kad nomenklatūros vaikai turi viską, o tu neturi nieko, vaikystėje gauni stimulą ir variklį, kad kažko nori pasiekti", - apie tai, jog norėjo užsidirbti jau jaunystėje, studijoje kalbėjo A. Bosas.

"Užsidaviau sau norą, kad mano vaikai neturėtų turėti tokios vaikystės, kokią turėjau aš. Vienintelis klasėje parašiau rašinėlį, kad noriu būti milijonieriumi", - kalbėjo jis.

Pirmąjį savo milijoną verslininkas uždirbo iš prekybos dobilų sėklomis.
Klausiamas, kur šiuo metu palanku investuoti, žinomas vyras įvardijo nekilnojamąjį turtą. Anot jo, meno kūriniai, deimantai ir auksas niekuomet nepinga - tik brangsta.

"Jeigu pinigų suma atsiranda iš lėto, tuomet viskas gerai, bet jeigu tai įvyksta greitai... Vyrai ir moterys puola pirkti briliantus, mašinas, lėktuvus, jachtas ir galiausiai visi tampa vargšais. Pinigai - vienas didžiausių žmogaus išbandymų", - apie išbandymą pinigais kalbėjo Irena Marozienė. Verslininkė sakė, jog pinigai iš dalies buvo priežastis, dėl ko iširo pirmoji jos santuoka.

Moteris atskleidė, jog domėtis įvairiais užsiėmimais pradėjo vaikystėje, kai jai buvo penkeri. Moteris vaikystėje yra ravėjusi daržus, krovusi šiaudus. Kaip pati atskleidė - tai buvo pirmieji jos uždarbiai.

Projekto vedėja Rūta Mikelkevičiūtė pasiteiravo Marinos Bui, kodėl ši, turėjusi patogią buitį, gyvenusi auksiniame narvelyje, iš jo panoro pabėgti.

"Galiu pasakyti, kad nebuvo viskas taip gražu, kaip atrodė. Ne ta moteris laiminga, kuri turi milijoną kišenėje. Laiminga ta, kuri turi vyrą šalia. Reiktų pasimokyti iš Irenos, kaip tapti nepriklausoma. Apie kokius mes turtus kalbame? Nebuvau aš tokio turtingo, kokį įsivaizduojate, moteris. Vyras neturi pritraukti moters savo pinigais, namais, žaisliukais. Vyrai galvoja, kad tokias moteris, kaip aš, gali suvilioti būtent taip. Tačiau taip nėra", - įsitikinusi Marina Bui.

Laidos filmavimo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (327)