Muzikinio projekto užkulisiuose besisukiojęs R. Kirilkinas, jei nežinotum, atrodė įprastai, be akivaizdžių sumušimo žymių. Gali būti, kad rezultatų davė gydymas ir procedūros, kurias dainininkui ištverti padėjo jo gera draugė Veronika Badaraitė.

Apie savo būklę ir incidentą R. Kirilkinas kalbėti atsisako.

DELFI primena, kad į nemalonią istoriją R. Kirilkinas įsipainiojo šeštadienį. Aukštadvario Žemės ūkio mokykloje vykusiame renginyje koncertuoti turėjęs atlikėjas savo muzikinį pasirodymą turėjo baigti jau po pirmosios dainos pasipylus kiaušinių krušai. R. Kirilkinas kiaušiniais apmėtytas buvo vieno koncerto žiūrovo. Anot policijos atstovų, atlikėjas užpuolikui pateikė kaltinimus dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Dainininkui po šio incidento buvo sumušta lūpa, smakras ir kairioji ausis, todėl buvo iškviesta greitoji pagalba, o užpultasis išvežtas į ligoninę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1131)