Andriaus Šedžiaus ir Monikos Kvietkutės vestuvės
„Ar gali man pasakyti, kas ten per kopūstų skonio žąsis su morkų snapu buvo ant vaišių stalo“, – Donaldos klausė V.Šapranauskas.

Atlikėjai kiek pasimetus, jog "Chorų karai" - ne bulvarinė laida, Šapras neatlyžo prašydamas paaiškinti, kas ten per baltos šlepetės pas jaunikį buvo? Kokią dovaną viską turinčiam jaunavedžiui padovanojo?

Kaip visada žodžio kišenėje neieškanti Donala nusikvatojusi atsakė: "Aš jam padovanojau žaislinį tanką." Tokio žaislo vienas turtingiausių šiauliečių tikrai neturi.  

Iš nepatogios padėties D. Meiželytę išgelbėjo vedėja Inga Jankauskaitė, priminusi, kad jie studijoje susirinko ne A. Šedžiaus patiekalų ir apdarų aptarinėti.

Tačiau apie muzikinio projekto išvakarėse vykusias vestuves šiek tiek užsiminė tarp žiūrovų sėdėjusi Katažina Niemycko. "Aš, kaip ir Donalda, čia atvykau tiesiai iš vakarykščio baliaus, dėl to mums čia taip ir linksma", - juokėsi dainininkė. Drauge su Katažina sėdėjo ir kita Šedžių vestuvių dalyvė - Liepa Mondeikaitė.

Norėdamas dar šiek tiek pasignaibyti, V. Šapranauskas po Kauno Studentiškojo choro pasirodymo generolų "16 Hz" narių paklausė, kiek jiems už šį pasirodymą sumokėjo A. Šedžius. Dainininkai juokdamiesi atsakė, kad daug.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)