„Po budėjimo važiavau į filmavimą, o po filmavimo, kuriame karpėme automobilius, ir jau prie pat namų, Geležinio vilko ir Mokslininkų sankryžoje, stovėjau trečioje juostoje, o kita avarijos dalyvė - antroje. Greitai važiavo, tada stabdė, kliudė vieną mašiną, sukosi 360 laipsnių kampu ir trenkėsi man į šoną ir galą. Kiek pamenu, tą dieną buvo slidu, visą dieną snigo", - apie avariją naujienų portalui DELFI pasakojo aktorius.

Avarijos rezultatas - visiškai sugadintas automobilis.

„Vairavau autobusiuką „Volkswagen Multivan", tai jo taip lengvai nesumaitosi, iš išorės neatrodo visai sudaužytas, bet esmė tame, kad pažeista pati konstrukcija, neapsimoka ir taisyt, nes pataisius vis tiek neveiks taip, kaip iki avarijos. Reikia keisti viską - duris, lempas, kėbulas visas sulankstytas, vadinamasis „landžeronas". Tai galėtų kainuoti 7-8 tūkstančius, bet nemanau, kad verta", - svarstė K. Sakalauskas.

Pats aktorius rimtų sužeidimų nepatyrė tik per plauką. Už išsaugotą gyvybę jis dėkoja saugos diržams. „Jei nebūčiau prisisegęs, būčiau išlėkęs per stiklą. Patikėkit, smūgis ten buvo stiprus. Susitrenkiau tik nugarą, sakė imt nedarbingumo lapelį, bet neėmiau, ką ugniagesiai be manęs darys?", - juokavo aktorystę į gaisrininko profesiją iškeitęs K. Sakalauskas.

Pildant avarijos dokumentus pasirodė, kad atsitrenkusį automobilį vairavo tituluota sportininkė - „Mis krepšiniu" išrinkta Kristina Vengrytė.

„Ji atrodė rami, po avarijos šypsojosi plačia šypsena", - apie krepšininkę kalbėjo K. Sakalauskas.

Visus patirtus nuostolius Karoliui turėtų padengti draudimas, tačiau procedūra užtruks kelias savaites, tačiau K. Sakalauskas neapsisprendžia, ar apskritai investuos į sudaužytą mašiną. Kol kas aktorius-ugniagesys vairuoja žmonos automobilį.

K. Sakalauskas „Ugnies tramdytojų" filmavime:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)