„Jau palaidojau viltį atgauti daiktus - niekas negrąžino, kad mes juos išsipirktume nesikreipė, jokių žinių. Man pikta tik tai, kad mokame mokesčius, yra policija. Kodėl jie nedirba? Parašėme pareiškimą, bet kas iš to? Jokių žinių ir iš jų kol kas. Kai ką nors pavagia, tai daugiau vilties, kad rasi, kai pats ieškai. O jie - jei atneštų jiems prie durų, tai tada gal ir rastų, mano atveju duodu vieną procentą, kad suras. Teks vasarą pirkti naują įrangą. Pas mus Lietuvoje labai keista, žmonės juk dirba darbus, mokesčius susimoka, o nieko negauna. Vagių niekas neranda, nuėjęs pas gydytoją, jeigu neduosi jam pinigų, tai pincetą paskui rasi įsiūtą. Išsivysčiusioje valstybėje taip neturėtų būti, pas mus atrodo, kad už tuos pinigus ne dirba, o tik nosį krapšto", - DELFI savo poziciją išdėstė ne kartą su pareigūnais bendravusi G. Gurevičiūtė.

Šokių projekte sužibėjusiai Gintarei dabar - juodas laikas. Dėl to ji jau susisiekė ir su Palmira. Nepaisant to, moteris tikisi, kad televizijoje pasiūlymų gaus. Jei ne tuoj pat, tai gal vasarai.

„Nesuprantu, toks juodas laikotarpis, apvogė, darbą praradau. Skambinom jau ir Palmirai, paklausti, kas čia yra", - kiek pralinksmėjusi pasakojo Gintarė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (259)