Artimiausiu metu pats Vytautas nežada dalyti interviu ar dalyvauti kokiose nors laidose. Vaikinas pripažino, jog buvo sunku, kai vos išgirdus šou laimėtojos vardą, jis negalėjo pulti jos sveikinti, o turėjo išlaukti savojo momento.

Anglų ir vokiečių filologiją studijuojantis Giedrės draugas džiaugiasi merginos sėkme, palaiko ją ir žada būti šalia viso „X faktoriaus“ turo koncertuose po Lietuvą.

Stogo remontas buvo tik pokštas

Pasirodo, tai, kad laimėti pinigai bus skirti Giedrės mamos namo stogo remontui, tebuvo pokštas. Darkart paklausus apie planus, kur žada išleisti pinigus, porelė neatmetė ir vestuvinių planų.

Dauguma radijo stoties klausytojų lietuviškąja „P!nk“ pramintai merginai negailėjo klausimų ir apie iš pavydo pratrūkusius komentarus internete.

„Natūralu, kad visiems neįtiksi ir nepatiksi. Mano manymu, tai normalus dalykas. To nesureikšminu ir smarkiai į tai nereaguoju“,- sakė G. Vokietytė. Atlikėja taip pat teigė, kad jai svarbiausias projekto laimėjimas yra įrašas „Sony music“ studijoje, kurioje ji turės galimybę stoti prie mikrofono po tokių atlikėjų kaip Alicia Keys, Ciaria, Rita Ora, Michaelas Jacksonas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)