Puikiai žinodamas, kad scenoje ir balsas reikalingas, ir nepriekaištinga išvaizda bei fizinė forma praverčia, Ruslanas treniruotėje negailėjo jėgų bei prakaito, o po jos davė sau pažadą reguliariai lankyti sporto treniruotes.

„Tiesą sakant, esu labai retas svečias sporto salėje. Tačiau vis dažniau pagalvoju, kad užteks atidėlioti ir ieškoti nebūtų priežasčių, leidžiančių išvengti reguliarių sporto užsiėmimų. Manau, kad scenos žmogus, norintis patikti savo žiūrovui, turi būti sportiškas, skirti daug dėmesio savo gerai išvaizdai ir nuolat ją puoselėti“, - pasakojo žinomas atlikėjas.

Pasiteiravus, kokį įspūdį paliko naujai išbandyta treniruotė, Ruslanas buvo atviras ir prisipažino, kad jos metu atliekami pratimai jam, kaip nesportuojančiam, buvo per sudėtingi.

„Aš pirmą kartą susipažinau su tokio tipo programa ir vienintelis jausmas po šio išbandymo – šokas visam kūnui. Iš tiesų, man ši treniruotė pasirodė fiziškai sunki, reikalaujanti specialaus fizinio pasirengimo, todėl akivaizdu, kad po jos jaučiausi kiek persitempęs. Tiesa, po šios treniruotės aš iškart pabudau ir nuotaika buvo daug geresnė, o tai – jau didelis pasiekimas“, - šypsojosi Ruslanas.

Vertindamas Ruslano sportiškumą ir judesių atlikimo techniką, sporto ir sveikatingumo klubo „Impuls“ treneris Kazimieras Čiginskas pastebėjo, kad dainininkas, atlikdamas pratimus, iš tikrųjų darė nemažai klaidų.

„Dėl kažkada patirtos achilo traumos Ruslanas negalėjo taisyklingai atlikti įtūpstų bei pritūpimų naudojant štangeles. Galbūt jis netinkamai įvertino savo galimybes ir pasirinko kiek per sunkius svarelius – kas, be abejo, trukdė judesius atlikti saugiai. Tačiau tai visiškai nenuostabu, žinant, jog vaikinas sporto reguliariai nepraktikuoja. Šio tipo užsiėmimai yra pakankamai intensyvūs ir labiau orientuoti į bent jau minimalų fizinį pasirengimą turinčiuosius, todėl labai smagu, kad Ruslanas vis dėlto nenuleido rankų, stengėsi ir nepasidavė. Prakaitas varvėjo – vadinasi, naudos vis tik buvo“ – Ruslano pasirodymą treniruotėje komentavo treneris Kazimieras.

„Manau, iš visų mano veido mimikų, emocijų ir sukčiavimo atliekant pratimus, buvo aišku, kad ši treniruotė, ko gero, labiau tiktų Švarcnegriui nei man“, - juokėsi Ruslanas.

Tačiau, kaip sako pats atlikėjas, jam surengtas sportinis išbandymas tikrai išėjo į naudą. „Šis eksperimentas mane įkvėpė pozityviau nusiteikti sporto atžvilgiu ir paskatino jau nuo šiandien reguliariai sportuoti, kad atėjus šiltajam metų sezonui jausčiausi stipresnis, žvalesnis ir, žinoma, gražesnis“, - sakė Ruslanas Kirilkinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)