Prireiks daug laiko pasveikti

Praėjusį ketvirtadienį atlikėjas Algimantas Minalga – Soliaris pateko į avariją. Dainininko draugas nesuvaldė automobilio ir trenkėsi į stulpą.

,,Viskas įvyko akimirksniu, labai netikėtai. Važiavome trise, aš sėdėjau gale, mašiną sumėtė ir mes važiuodami, maždaug 60 km per valandą greičiu, rėžėmės tiesiai į stulpą. Atsimenu tik tiek, kad smūgis buvo labai stiprus,“ – teigia vaikinas.

Soliariui po smūgio buvo stipriai sužalotas kaklas bei įplyšo gerklės sienelė. ,,Ačiū Dievui, kad likome gyvi bei balso stygos nebuvo pažeistos. Dabar reikės daug laiko pasveikti bei atsigauti nuo patirto streso,“ – pasakoja atlikėjas.

„Gydytojai mano, kad pasveiksiu per tris savaites bei nesiūlo imtis greitų gydymo būdų. Tačiau, aš darysiu viską, kad kuo greičiau atsistočiau ant kojų bei galėčiau pasinerti į muziką“, - teigia dainininkas. 

Dainininkas dėl avarijos negalėjo atvykti į TV projekto ,,Muzikinė kaukė“ finalą bei atšaukė suplanuotus koncertus, įrašus bei kitus darbus.

Įsimylėjusius išskyrė karjera

Šių metų pradžioje dainininkas išsiskyrė su drauge Egle Štandtaite. Pora draugavo ketverius metus.
Paklaustas, ar galėtų įvardinti skyrybų priežastis, žinomas vyras atsakė: „Manau, kad mums reikėjo pailsėti. Eglutė - puiki mergina, ji turi gyvenime labai daug tikslų bei siekiamybių. Manau, dabar – tinkamas laikas siekti mums karjeros. Kaip žinome, Lietuvoje nėra modelių rinkos, o ji - puikus modelis ir labai graži mergina, kuri privalo garsinti Lietuvą. Mes pasirinkome siekti karjeros, nes esame stiprios asmenybės, nenorime būti pastoviai šešėlyje arba kieno nors išlaikomi. Dabar visą laiką skirsiu tik muzikai bei savęs tobulinimui.“

Nors pora išsiskyrė abipusiu susitarimu, tačiau vyras skaudžiai išgyveno skyrybas. Pirmą savaitę jam žemė slydo iš po kojų, lipo sienomis, nerasdamas sau vietos. Vėliau viską apmąstęs, atsidavė muzikai ir skyrybų skausmas nuslūgo.

Pora po skyrybų net nebendravo, tik praėjus tam tikram laikui, vėl yra draugai. ,,Man gaila būtų tokią nuostabią draugę prarasti. Visuomet džiaugsiuos, jei Eglei pasiseks, paguosiu, jei kažkas nepasiseks. Manau, aš ją visą gyvenimą mylėsiu kaip žmogų, kaip draugę, kuri versdavo mane šypsotis,“ – kalba dainininkas.

Paklaustas, kada planuoja kurti šeimą, Soliaris atsakė: ,,Artimiausiu metu prie savęs neįsivaizduoju jokio kito žmogaus. Šeimai reikia subręsti. Aš suprantu, kol pats sieksiu muzikinių aukštumų, tiesiog šeimai neliks laiko. Tikrai neatmetu galimybės ateityje sukurti šeimą.“

Grupė bus išskirtinė

Soliaris pastaruoju metu daug galvoja, kodėl jį persekioja nelaimės. ,, Aš apie tai labai daug galvojau, manau, kad tos nelaimės kiekvieną kartą mane pamoko ir paverčia stipresniu. Išgyvenau labai daug per šiuos metus, patyriau daug skausmo, tačiau atsirado noras grįžti ir nesustoti, siekti to maksimumo, kurį esu užsibrėžęs muzikos srityje,“ – pasakoja dainininkas.

Atlikėjas laukia, kada galės sugrįžti į repeticijų salę. Ten jo jau laukia grupės ,,Soliaris& Soundbrothers“ nariai. Jie žada greitu metu pristatyti naują radijo singlą. Soliaris tiki, kad grupė taps populiaria dėl savo profesionalumo bei išskirtinumo. ,,Juk mūsų muzikos rinkoje nėra gražių vaikinų grupės, kurie žavėtų klausytojus ne tik profesionalia muzika , bet ir choreografija,“ teigia dainininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)