Visgi kone 150 narių jungiantis klubas vienbalsiai pripažįsta, kad kalendoriuje įsiamžinti dar nėra tekę. Valentino dienos proga vaikinai nusprendė ištaisyti šią klaidą, tad visoms Lietuvos moterims ir merginoms padovanojo barzdočiais papuoštą leidinį.

„Kuomet pasirodė pirmi kadrai, viena barzdas padedanti prižiūrėti kirpėja mestelėjo smagią mintį. Neva vyrai turi tiek daug baisių kalendorių, o dabar moterys turės bent vieną, bet vertą dėmesio - šypsosi klubo atstovai. – Generuodami jo idėją kreipėme dėmesį būtent į dailiosios lyties atstoves, tad nemeluosime, toks įvertinimas tikrai malonus.“

Vaikinai tikina, kad kalendoriumi norėjo dar kartą paneigti mitą, kad barzdotas vyras yra netvarkingas tinginys, negebantis tinkamai savęs prižiūrėti. „Juk barzda yra vyriškumo, iš minios išsiskiriančio ir savitą charakterį demonstruojančio žmogaus simbolis. Savaime aišku, kad tu ir tave supantys jaustųsi komfortiškai, ji turi būti atitinkamai sutvarkyta ir prižiūrėta.“

Savo namus norintys papuošti „Barzdų klubo“ kalendoriumi, jį ras specialiai sukurtame tinklapyje. Tik išlieka retorinis klausimas - ar šis leidinys galėtų tapti populiaresnis nei nuogomis mergaitėmis papuošti kalendoriai?

Video iš fotosesijos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)