Kartu į M.A.M.A. apdovanojimus atvykę, Vaidas ir Dainė dabar - scenos pora. Antradienį jiedu abu uždainavo "Žvaigždžių duetuose". Tiesa, bent jau kol kas jie pristatyti kaip svečiai. Dainė, pasipuošusi jaunatviška suknele, atrodė gerokai sulysusi.

Iki šiol D. Baumilė viešumoje rodėsi retokai ir kol jos dabar jau buvęs vyras demonstravo šiltus jausmus savo šokių partnerei Rasai Židonytei, ji pati į žurnalistų klausimus apie asmeninį gyvenimą atsakinėti nesiveržė. O dabar įrodė, kad daininga ne tik Baumilų šeimyna. Prieš keletą metų muzikiniame projekte dalyvavo Dainės jaunėlė sesuo Rūta Žibaitytė.

Dainės svainis, dabar oficialiai jau buvęs, Vaidas niekuomet neslėpė žmogiškųjų simpatijų ir nuoširdaus draugiškumo Dainei, mat pažįsta ją praktiškai tiek pat laiko, kiek ir D. Baumila.
Vaidas Baumila ir Dainė Baumilė
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (219)