Teigiama, kad aktorius sulaikytas už nederamą neblaivų elgesį lėktuve ir pasipriešinimą policijos pareigūnams. Kiti grupės nariai, šiuo metu esantys Airijoje, susilaikė nuo bet kokių komentarų.

Aktorius Marius Jampolskis DELFI patvirtino šiuo metu su kitais grupės nariais esantis Airijoje, tačiau situaciją komentuoti plačiau atsisakė.

Apie tai, kad grupės "Čilinam" narys R. Rudokas svečioje šalyje atsidūrė už grotų, jau informuotas ir renginius organizuojančios įmonės „Zuzi muzika“ vadovas Žilvinas Žvagulis.

Atlikėjas portalui lrytas.lt tikino, kad aktorius areštinėje turėtų būti uždarytas apie porą savaičių. Ž. Žvagulis linkėjo kolegai greičiau išsiblaivyti.

Tačiau patikimų DELFI šaltinių, esančių drauge su aktoriumi Airijoje, teigimu, jis šiuo metu jau paleistas iš areštinės.

Sklindantys gandai, jog R.Rudokas areštinėje praleis porą savaičių, o jį koncerte pakeis kolega iš grupės "Pikaso", anot šaltinio - visiška netiesa. Koncertas įvyks toks, kaip ir numatyta.

Airijos policijos nuovados atstovai DELFI portalui patvirtino, jog Lietuvos pilietis R. Rudokas Dublino oro uosto teritorijoje buvo sulaikytas penktadienio popietę ir nuvežtas į policijos nuovadą.

"Sulaikymo metu jis buvo per daug apsvaigęs, kad stotų prieš teisėją. Tačiau teisėjo jam paskirta bauda turėtų paaiškėti dar šį vakarą", - DELFI patikino Airijos policijos nuovados atstovai.

Lietuvos žiniasklaidoje pasklido žinia, kad R. Rudokas į Airijos teisėsaugos rankas pakliuvo ir už tai, jog sulaikymo metu užpuolė pareigūną. Tačiau tokių žinių kalbinti atstovai neturėjo.

"Jam surašyti tik kaltinimai už nederamą elgesį lėktuve apsvaigus. Taip, jis sulaikymo metu buvo agresyvus, tačiau jokio fizinio kontakto ar užpuolimo nebuvo", - užtikrino Airijos policijos atstovai.

Pusdienį praleidęs Airijos areštinėje, R. Rudokas buvo paleistas, susimokėjęs baudą.

"Jam buvo skirta 200 svarų (800 litų) piniginė bauda", - DELFI informavo Airijos policijos atstovai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (708)