Pristatydami laidos temą, šou vedėjai Arūnas Valinskas ir Rūta Mikelkevičiūtė pristatė laidos svečius, o taip pat žiūrovams ir vienas kitam paaiškino, kad vyrai, dažnai pilvoti ir praplikę, veidrodyje mato gražuolį, o moterys, kad ir ką beapsirengtų, veidrodyje matys vien savo trūkumus.

Diskusijos metu buvo pakviestas Deivydas Zvonkus. A. Valinskas jam pasiūlė klauptis prieš mylimąją, pasiūlyti jai savo širdį ir žiedą.

Tuo metu R. Mikelkevičiūtė Katažinos pasiteiravo, ką ši mano apie tai, jog pramogų pasaulio užkulisiuose plepama apie tai, jog esą ją žvaigžde pavertė D. Zvonkus.

"Mes tiesiog papildome vienas kitą. Mums yra gerai ir tiek", - studijoje kalbėjo K. Niemycko.

R. Mikelkevičiūtė priminė, jog savo buvusį vaikiną Katažina paliko dėl to, kad pastarasis reikalavo jos atsisakyti karjeros ir viešumos. K. Niemycko patikslino, jog apsispręsti jai nebuvo sunku ir tą ji padarė labai greitai. Laidos vedėjos paklausta, kaip elgtųsi, jei D. Zvonkus pareikalautų atsisakyti karjeros, K. Niemycko sakė esanti užtikrinta, kad taip tikrai nenutiktų.

"Ji perlas, dėl to jos nepaleidžiu iki šiol", - atitarė D. Zvonkus.

"Deivydas man tiesiog leidžia gyventi", - pridėjo K. Niemycko.

Pildoma.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (181)