Tiesa, Mia po viešnagės Londone smarkiai peršalo. Todėl iškart grįžusi į Lietuvą užsirašė vizitui pas gydytoją. "Įtariu anginą, tačiau tikiuosi, kad taip nėra ir man medikai leis dainuoti. Šįvakar man Lady Gagos koncertas, - būgštavo ji. - Grįžusi į Vilnių supratau, kad pas mus visai nėra šalta. Čia - kur kas šilčiau nei Didžiojoje Britanijoje. Ten labai stiprus vėjas. Skersvėjai tiek lauke, tiek patalpose. Turbūt dėl to ir peršalau."

Be koncertų atlikėja turėjo laisvo laiko pabendrauti su savo bičiule, gyvenančia Anglijoje. Todėl jaunos moterys nusiaubė Londono kosmetikos parduotuves.

Vilija Pilibaitytė-Mia
"Parduotuvių konsultantai žiūrėjo į mane išpūstomis akimis, kai pamatė, kokiais kiekiais aš perku kosmetiką, - juokėsi dainininkė. - Mano lagaminai buvo pilni visokių buteliukų ir dėžučių. Jaučiu, kad jų turinį oro uoste išvydę britai pagalvojo, jog esu kokia nors kirpėja."

Ir iš tiesų, atlikėja prisipirko pilnus lagaminus kosmetikos, pudros, kremų, šampūnų ir losjonų, nagų lako.

"Viską pirkau kilogramais ir litrais, - juokėsi ji. - Tačiau Anglijoje kosmetika yra bene perpus pigesnė, nei Lietuvoje. Todėl naudodamasi proga visada papildau savo atsargas. Išleidau labai daug pinigų. Būtų nekuklu sakyti, bet suma siekė ne vieną ir ne du tūkstančius litų. Tačiau aš visada vadovaujuosi taisykle, kad šykštus moka du kartus. Anglijoje įsigyta kosmetika greitai atsiperka, nes aš ją gausiai naudoju ne tik prieš koncertus. Mėgstu pasigražinti ir kiekvieną dieną."

Dainininkė prisipažįsta, kad dėl kosmetikos pirkinių jai lauktuvėms lagamine vietos užteko tik sūnui.

"Jam visada priperku drabužių, kitų daiktų. O draugams parvežti lauktuvių vietos lagamine beveik niekada nelieka. Šįkart man pasisekė. Kadangi skridau su drauge, beveik visas mano bagažas buvo sutalpintas ne tik į mano, bet ir į jos lagaminą, todėl už viršsvorį mokėti nereikėjo", - pasakojo Mia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (299)