"Dabar šeimyninis gyvenimas labai geras, rūpinuosi šeima. Taip pat vyksta intensyvus kūrybinis procesas. Labai noriu paruošti naują albumą, susidėlioti viską. Dabar po visų tų nesėkmių - atsigavimas, poilsis. Norisi viską pradėti iš naujo. Dabar pereinamasis periodas", - naujienų portalui DELFI pasakojo atlikėjas.

Paklaustas, kuo pastaruoju metu verčiasi, A. Rimiškis patikino, jog muzika - pagrindinė veikla. Atlikėjas sakė, jog kad ir kaip jam sektųsi, muzika - neatsiejama jo gyvenimo dalis, lydėjusi nuo mažų dienų.

"Muzika man visą laiką patiko, ji visuomet iš širdies. Pagal galimybes šioje srityje visuomet stengiausi nestovėti vietoje, judėti pirmyn" , - sakė jis.

Pasiteiravus, ar pavyksta išgyventi koncertuojant, kuriant naujas dainas, A. Rimiškis neslėpė, jog koncertų šiuo metu turįs mažiau nei anksčiau, tvirtino sulaukiąs nemažai kvietimų, tačiau tikino atsirenkąs, kur verta vykti, o kur ne.

"Kaip jau minėjau, šiuo metu vyksta ir kūrybinis poilsio procesas. Ir jeigu viskas bus gerai, po jo pavyks sėkmingai startuoti", - kalbėjo A. Rimiškis ir pasidžiaugė šeimynine laime. Kaip pats pasakojo, dukrytė puikiai auga, o tai atlikėją džiugina labiausiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (220)