Ar mergina rengiasi svarbiausiai savo gyvenimo dienai? "Visos mergaitės svajoja kada nors pasipuošti vestuvine suknele. Kodėl gi ne dabar?" - mįslingai kalbėjo Indrė Burlinskaitė.

"Jaunikius turime, bet vestuvių varpai mums dar tikrai neskamba", - juokėsi "Kitokios".

O grupės narė Renata Klimaitytė išdavė. "Aš jau du kartus buvau ištekėjusi ir daugiau tikrai nebesiruošiu, - konstatavo ji. - Todėl tikrai taip karštai nenorėjau šios fotosesijos, kaip kitos grupės panelės. Todėl, galima sakyti, buvau čia atvesdinta per prievartą. Ir jei iki tol nebūčiau ištekėjusi, tikrai nebūčiau apsirengusi nuotakos apdaro iki vestuvių. Man tai - per daug intymu."

Pasirodo, artėjančio šv. Valentino dienai atlikėjos nutarė savo gerbėjams padovanoti šventišką fotosesiją. Įvairius sceninius įvaizdžius išbandyti mėgstančios merginos šįkart nutarė atrodyti kitokios. Kad pateisintų savo grupės pavadinimą. Todėl nusprendė pasimatuoti vestuvines sukneles „Salone R“.

Šią intymią fotosesiją grupės "Kitokios" merginos patikėjo fotografei Viktorijai Kuhlins, šukuosenas merginoms kūrė stilistės Rita Ivanova ir Kristina Stoškutė, grimu padabino Laura Raštutytė-Lasva ir Ana Inga Butrimaitė.

Vestuvinės fotosesijos akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)