Jo advokatas kreipsis į aukštesnės instancijos teismą dėl baudžiamosios bylos iškėlimo. E. Dragūnas sieks įrodyti, kad „Pure Future White“ organizatoriai klastojo dokumentus bei padirbo jo parašą ant tariamos sutarties, kurioje jis esą patvirtina savo dalyvavimą renginyje.

„Esu patenkintas teismo sprendimu. Mūsų užmanymas ir buvo įrodyti, kad „Pure Future White“ organizatoriai buvo kalti ir neteisėtai naudojosi mano vardu. To ir pasiekėme“, - DELFI pasakojo E. Dragūnas.

Tiesa, iš jo vardu pasinaudojusių renginio organizatorių, o tiksliau „UAB Puiki idėja“ vadovo Mindaugo Jonaičio, atlikėjas siekė prisiteisti 151 tūkst. litų turtinės ir neturtinės žalos atlyginimo. Teismas ieškinį patenkino iš dalies ir priteisė 5 tūkst. 136 litus ir 87 centus.

„Šios bylos tikslas nebuvo pinigai. Taip aš tikrai nesiekiu pasipelnyti. Algą aš moku užsidirbti ir kitais būdais. Tačiau šiame teismo sprendime matau ir didelę problemą - žmonės gali surinkti šimtatūkstantines sumas iš apgautų klausytojų, kurių jiems negrąžina, o patys gauna tokias mažas baudas. Susipažinau su to žmogaus biografija, jam garbė ir orumas nieko nereiškia, - neabejoja E. Dragūnas. - Todėl šis teismas tikrai dar nebuvo pabaiga. Su advokatu sieksime, kad šiam žmogui būtų iškelta baudžiamoji byla dėl mano parašo padirbimo ir dokumentų klastojimo.“

Atlikėjas taip pat nori paraginti žmones susigrąžinti bilietus už neįvykusį koncertą.

„Šio pono kompanija už neįvykusį koncertą yra surinkusi per 140 tūkst. litų. Jie gali kreiptis vartotojų teises ginančias institucijas ir atsiimti savo pinigus“, - ragino jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)