„Iš tiesų manau, jog bus sunku, tačiau „Muzikinė kaukė“ jau palengva juda į pabaigą. Pirmadienį vyks pirmieji „Auksinio balso“ įrašai, tačiau prieš juos filmuosiuosi dvejose „Muzikinės kaukės“ laidose“, – DELFI pasakojo Ruslanas ir pridūrė „Auksiniame balse“ sutikęs dalyvauti tik dėl to, kad jį rengia LRT televizija.

R. Kirilkino atostogų Amerikoje akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

„Paprastai kai daugelį metų bendradarbiauji su viena televizija, kitos nelabai nori kviesti. Tu jau turi tam tikrą šleifą, esi tam tikro kanalo veidas, todėl kiti kanalai tavęs nelabai pageidauja. Džiaugiuosi, kad LRT mane pakvietė. Man tai – naujas kelias į naują televiziją – patirtis ir pažintys su naujais prodiuseriais. Tai muzikinis projektas, kuriame gros gyva grupė. Tai yra fantastika, aš labai labai džiaugiuosi“, – pasakojo R. Kirilkinas ir sakė besižavintis daugeliu LRT kuriamų muzikinių projektų, mat juose, kiek dainininkui teko pastebėti, atlikėjai dainuoja gyvai.

Dainininkas sakė, jog apie pirmadienį, kai turės filmuotis dvejose BTV „Muzikinės kaukės“ laidose ir pirmojoje „Auksinio balso“ laidoje, bijo net pagalvoti.

„Prieš tris dienas sugrįžau iš Los Andželo ir kibau į darbus iš esmės. Amerikoje gerai pailsėjau, atsikvėpiau. Be to, buvau vienintelis svečias iš Lietuvos Evelinos Anusauskaitės vestuvėse. Pas juos dabar vadinamas žiemos sezonas, vietiniams, kurie pripratę prie karščių, dabar ten vėsu. Dienomis ten apie 20 laipsnių šilumos, tačiau vakare atvėsta. Per visą kelionės laiką Amerikoje nevilkėjau ir net neturėjau striukės. Dienos metu daug žmonių deginasi prie vandenyno. Bet vis tiek, norėčiau dar pakalbėti apier LRT šou. Kai pagalvoju apie „Auksinį balsą“, labai labai džiaugiuosi, nes tokio aukšto lygio muzikinių konkursų Lietuvoje retai būna. Naujas kelias ir naujos galimybės man taip pat labai aktualu. Džiaugiuosi, kad Lietuvoje atsirado net keli nauji profesionalumo reikalaujantys muzikiniai projektai, todėl aš, artistas, turiu puikias galimybes tobulėti“, – pasakojo dainininkas.

Paklaustas, ar nesulaukė kitų televizijų priekaištų, jog nesibaigus vienam projektui pradės dalyvauti kitos TV kuriamame šou, R. Kirilkinas sakė esąs įsitikinęs, jog problemų nekils.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (593)