Tiesioginiame radijo eteryje atsidūrusi D. Baumilė buvo konkreti - labiausiai ką tik išsiskyrusiai moteriai rūpėjo, kaip toliau klostysis jos asmeninis gyvenimas.

Pasak raganos, ji išvydo viziją, kad Dainei labiausiai seksis su finansais - čia padėtis gerokai pasitaisys. Vis tik meilės reikalus nulems tik pačios Dainės sprendimai, tik ji nuspręs ir pasirinks, kas jai geriausia.

DELFI savo skaitytojams buvo pateikę radijo laidos įrašą, tačiau vėliau jis pačios D. Baumilės reikalvimu, iš svetainės "YouTube" buvo pašalintas.

D. Baumilė viešai savo santykių su Donatu Baumila nekomentuoja. Nuo komentarų, kodėl išsiburti nusprendė viešai, klausant visai Lietuvai, Dainė susilaikė ir šįkart susisiekus portalui DELFI.

DELFI primena, kad drama asmeniniuose santykiuose Donatą ir Dainę Baumilas ištiko, kai vyras dalyvavo LNK šokių projekte. Čia jis susipažino su šokėja Rasa Židonyte. Su ja D. Baumila užmezgė romaną, kuris plačiai aprašytas žiniasklaidoje. Baumilų šeimyna oficialiai išsiskyrė prieš nepilnas dvi savaites. Iškart po skyrybų proceso pasirodė žinių apie tai, kad Donatas išsiskyrė ir su naująja meile Rasa bei nori taikytis su buvusia žmona.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)