33 metų šokėjas prisipažino, kad 27 metų Mel B, žinoma kaip "Scary Spice”, praėjus trims mėnesiams po dukrelės Phoenix Chi gimimo išskrido į Los Andželą, kur jai buvo atlikta krūtų padidinimo operacija. Vyriškis teigė susižinojęs apie tai tik po to, kai operacija jau buvo atlikta.

Pop žvaigždės atstovė komentarų nepateikė.

“Mel žinojo, kad aš buvau prieš tokią operaciją, nes tai reiškė, kad ji negalės krūtimi maitinti dukrelės," populiariausiam Britanijos bulvariniam laikraščiui "The Sun" sakė Gulzaras.

“Man visų svarbiausia yra Phoenix. Aš norėjau, kad ji augtų sveika ir stipri, o tai galėjo duoti tik motinos pienas."

Gulzaras, kuris susipažino su Mel 1998 metais, kai buvo pakviestas šokti pasaulinio "Spice Girls" turo koncertuose, teigė nesimylėjęs su žmona net tris mėnesius po jai atliktos operacijos, nes jautėsi išduotas. Netrukus pora išsiskyrė.

“Mel maldavo ir prašė, kad aš mylėčiausi su ja, bet aš atsisakydavau," pasakojo jis.

“Tiesa buvo ta, kad aš nenorėjau su ja mylėtis. Po to, kai ji mane taip išdavė, aš nenorėjau būti šalia jos."

Šeštadienį laikraščiui "The Mirror” Mel B guodėsi, kad išsiskyrimas su Gulzaru jai buvo labai skausmingas ir vos jos nenužudė. Dainininkė sakė, kad po išsiskyrimo jautėsi "vieniša ir labai pažeidžiama".

"Aš daug laiko praleidau pati su savimi, medituodama, bandydama susitaikyti su tuo, kas įvyko,” teigė Mel B. “Išsiskyrimas buvo labai sunkus, nes mes taip norėjome būti laiminga šeima."

Pasak Gulzaro, nėščią Mel B pasaulinio turo metu dažnai ištikdavo nerviniai priepuoliai ir ji norėdavo viską mesti.

Ją ypač sugniuždė geriausios draugės, Geri Halliwell, pasitraukimas iš grupės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją