DELFI iškart pavyko išsiaiškinti, jog prieš kameras stos Ingrida Kazlauskaitė, tačiau vėliau paaiškėjo, kad televizijos reklama tebuvo skambus triukas, o žinoma mergina šalia vedėjo pasirodys tik epizodiškai. Šį pirmadienį laidą E. Žičkus jau vedė vienas.

„Tai puikiai lietuviams žinomas veidas, ji tikrai nėra naujokė televizijoje, asmenybė, turinti savo stilių“, – būsimą partnerę tuomet gyrė ilgametis TV3 laidos „Gyvenimas yra gražus“ kūrėjas Edvardas Žičkus.

„Daugybę kartų esu stovėjusi prieš kameras, scenos baimė man yra svetima. Žinoma, šįsyk kojos gali drebėti, nes pasiūlymas tapti jau ketvirtą sezoną kuriamos ir žiūrimiausiu laiku rodomos TV3 laidos vedėja man buvo visiškai netikėtas. Apsispręsti turėjau praktiškai per porą valandų!“ – prieš pasirodydama eteryje kalbėjo I.Kazlauskaitė.

Paklausta apie tai, kodėl pasirodė vienoje laidoje, o kitoje žiūrovai išvydo tik E. Žičkų, I.Kazlauskaitė DELFI sakė: "Aš būsiu tokia pramoginė laidos vedėja, kai vyks grandioziniai renginiai, raudoni kilimai, tada eisiu ir kalbinsiu reportažams, ir kartu su Edvardu pristatysiu laidą. Labai smagu, kad tik kartą manęs nebuvo, o jau spėjote manęs pasigesti. Tikrai čia nebuvo vienkartinis mano pasirodymas laidoje, tęstinumas tikrai bus".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (225)