Realybės šou virtuvę išbandys penkios merginos ir trys vaikinai, apsigyvenę viename sostinės name iki vasaros. Tarp dalyvių – ir dainininkė Marina Bui. Trečiadienį, kai buvo pristatomas realybės šou, Marina šventė savo 25-ąjį gimtadienį. Ketvirtį amžiaus mininti Marina sako nesureikšminanti savo amžiaus. "Svarbiausia - ne kaip atrodai, o kaip jautiesi viduje. Manau, kad aš taip pat gerai jausiuosi ir sulaukusi 50 metų", - vylėsi ji.

Kaip DELFI pasakojo jauna moteris, pakvietimo sudalyvauti „Šlovė ir turtai" ji sulaukė vos prieš kelias dienas, todėl teko greitai apsispręsti.

"Kaip tik ieškausi darbo ir turėjau sulaukti iš darbovietės patvirtinimo, ar mane priėmė ar ne. Buvo sunku suderinti, su kuo palikti vaiką. Streso buvo, tačiau viskas susitvarkė", - neslėpė ji.

Dėl netikėtai pasikeitusių planų jai teko atšaukti ir audringą gimtadienio vakarėlį.

„Buvau šiandienai užsakiusi ir limuziną, su mergaitėmis planavau garsiai ir trankiai atšvęsti savo gimtadienį, tačiau viską teko atšaukti“, - pasakojo sukaktuvininkė, jau gavusi pirmas puokštes gėlių iš realybės šou dalyvių.

Marina tikisi, kad realybės šou padės artimiau pažinti save, patobulėti vokalo srityje.

"Atėjau čia tikrai ne dėl turtų ir šlovės, - juokėsi ji. - Šlovė ateina ir išeina, kaip ir pinigai. Man užteks to, kad aš gerai praleisiu laiką su gera kompanija. Neakcentuoju laimėjimo. Galbūt kažkam pinigai labai svarbūs, bet aš to neakcentuoju."

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (238)