Ketvirtadienio vakarą Vilniuje pristatytas pasaulinis E. L. James bestseleris.

Romaną pristatęs Vytautas Rumšas jaunesnysis sakė, kad perskaityta knyga paliko jam gilų įspūdį. „Aš nesimyliu, aš krušu", - savo mėgstamiausią frazę iš knygos pacitavo aktorius ir renginio dalyvius patikino, kad knygą perskaityti privaloma visiems be išimties ir ilgai nelaukdamas paskaitė keletą ištraukų. O paskutiniajai ištraukai skaityti pakvietė vieną iš renginio dalyvių. Kadangi dauguma susirinkusiųjų kuklinosi ir skaityti nenorėjo, skaitymui Vytautas pasikvietė savo kolegę aktorę A. Štukytę.

Erotiniu romanu susidomėjo ir Aušra Štukytė, Skaiva Jasevičiūtė su Saugirdu Vaitulioniu, Kristina Kaikarienė su drauge.

Žinoma šou pasaulio pora Deividas Meškauskas ir Ineta Stasiulytė pristatymo proga susirinkusiems demonstravo viliotinį. Kurį laiką kartu choreografiją kuriantys Ineta ir Deividas kartu šoka ne itin dažnai, tad jų numeris knygos tematika tapo vakaro vinimi. Erotišką choreografiją pora praturtino tokiu pat įvaizdžiu - abu pirmojo šokio metu atsisagstė markinėlius ir pademonstravo krūtines.

E.L. James romanai iš trilogijos „50 atspalvių“ tapo greičiausiai pasaulyje parduodamomis knygomis – per metus jų įsigijo daugiau nei 80 milijonų skaitytojų.

Naujienų portale DELFI - nuotraukų galerija iš renginio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (134)