Dar visai neseniai Budrių šeima labai rimtai svarstė galimybę emigruoti - gyvenimą iš naujo galvojo pradėti Norvegijoje, kurioje Inga sako turėjusi pasiūlymų, arba kurioje nors kitoje šalyje.

Tokių pamąstymų priežastis - nuostolingas verslas. Iš pradžių teko uždaryti naktinį klubą Kaune, po to Karmėlavoje verdamų cepelinų reputacija buvo apjuodinta, o visa tai vainikavo lincencijos prekiauti alkoholiu nepratęsimas. „Turim be galo daug problemų su šita veikla", - konstatuoja Kauno ponia.

Nors I. Budrienė prisipažįsta, kad dabar įtemptas laikas, bet ji dar kartą pamėgins verslą įsukti Lietuvoje. Kaunietei toptelėjo idėja apie naują barą - amerikietiško stiliaus viskio ir alaus užeigą. Kadangi pastaruoju metu pinigais Budrių šeimynoje nelyja, daugiausiai tenka dirbti patiems. Ingos sutuoktinis Darius pats baldus barui sumeistravo, pats ir gėrimus už baro pilsto.

Kas tai per baras ir kokios negandos kankina kauniečius žiūrėkite „Karamelinių naujienų“ interviu su I. Budriene.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (179)