Bijojo išeiti į lauką

Dainininkė Vilija Pilibaitytė, žinoma sceniniu slapyvardžiu kaip Mia, DELFI pasakojo turinti ne tik ištikimų, bet ir gana įkyrių gerbėjų būrį.

Vilija Pilibaitytė-Mia
"Šiuo metu taip pat turiu kažkokį nežinomą gerbėją, kuris man kiekvieną rytą ir vakarą atsiunčia po žinutę. Nesvarbu, kad aš jam niekada neatrašau, jis taip elgiasi jau visą mėnesį. Tačiau aš tokių žinučių gaunu nuolatos, todėl į jas nereaguoju. Priimu tai kaip informacines ar reklamines žinutes apie nuolaidas batų parduotuvių ar prekybos centrų kortelių turėtojams", - DELFI pasakojo Mia.

Tačiau šis gerbėjas - toli gražu nėra agresyvus, kaip vienas vyras, visą naktį skambinęs į atlikėjos buto duris ir visa gerkle šaukęs "Mia, aš tave myliu!"

"Tada su sūnumi nemiegojome visą naktį. O ryte bijojome išeiti į lauką, nes tas vyras sėdėjo automobilyje ir laukė mūsų", - prisimena ji.

Norėjo nusisamdyti apsaugą

Mia neslepia, kad gerbėjų rodomas dėmesys ir dovanos pamalonina širdį. Tačiau kai gerbėjai praranda saiko jausmą ir pradeda kone persekioti žinomus žmones, darosi baugu.

"Atsiranda nesaugumo jausmas. Mane ne kartą netgi panika buvo apėmusi. Juk ne visi žmonės būna geranoriškai nusiteikę, - neslepia Mia. - Esu netgi svarsčiusi galimybę nusisamdyti apsaugininką ar apsaugos komandą, kuri saugotų mano namus."

Paklausus, kodėl tokiems gerbėjams moteris niekada neiškvietė policijos, dainininkė tikino, jog nenorėjusi nepažįstamiems žmonėms pridaryti bėdų su teisėsauga.

Skambinėdavo ir girdint žmonai

Ineta Puzaraitė
Grupės „Studentės“ narė Ineta Puzaraitė DELFI prisipažino taip pat turėjusi keletą keistų gerbėjų, kurie neleisdavo jai ramiai miegoti naktimis.

"Vienas vyras mane persekiojo trejus metus. Būdavo, skambinėja man meilėje prisipažinti, o šalia jo verkia vaikai, žmona rėkia, - prisimena Ineta. - Teko kelis kartus keisti telefono numerius, kurių jam, ko gero, nepavyko sužinoti. Arba žmogus tiesiog atėjo į protą, nes dabar viskas nurimo."

Tačiau Inetos karjeroje pasitaikė ir daug atkaklesnis gerbėjas, terorizuodavęs ne tik jos draugus, bet ir pažįstamų žmonių tėvus.

"Tada man jau buvo nebejuokinga. Žmogus rašinėjo ir bandė mano telefono numerį gauti iš mano draugų tėvų, kaimynų. Jau galvojau prašyti pareigūnų pagalbos. Tačiau pavyko viską sutvarkyti ir be jų", - prisimena Ineta.

Pikto linkintys negerbėjai

I. Puzaraitė neslepia, kad tarp ištikimų ir nuoširdžių gerbėjų pasitaiko ir pikto linkinčių žmonių. "Mokinukių" laikais dailiosios lyties atstovės netgi netingėdavo pasigaminti plakatų su tokiais užrašais, kaip „Lipkit nuo scenos“.

Tačiau dainininkės į tai tik numodavo ranka ir nekreipdavo dėmesio. "Mes per tiek metų jau esame pratusios, žinome, kad visokių žmonių pasaulyje yra", - sakė Ineta.

Trūko kantrybė

Skaistė Steikūnaitė
Visokio plauko gerbėjų ir negerbėjų savo kelyje sutikusios ir "Naujosios pupytės".

Grupės narė Skaistė Steikūnaitė DELFI pasakojo neretai sulaukianti skambučių, kai pašnekovai tiesiog paskambina ir tyli. Tokiais atvejais jauna moteris sako pasikeičianti numerį arba neatsiliepianti į nežinomus skambučius.

"Kartą neblaivus klausytojas koncerte peržengė visas padorumo ribas. Pilstėsi su alaus bokalu, bandė ropštis ant scenos. Apsaugos darbuotojai nepagelbėjo, todėl teko vyrą raminti mums pačioms. Nieko kito nelieka, kaip tik sugėdinti tokius prieš visus žiūrovus. Tačiau gražia ir mandagia forma, - pasakojo S. Steikūnaitė. - Atlikėjas scenoje turi būti kaip chameleonas, gebantis prisitaikyti prie įvairių situacijų."

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)