„Viskas gerai, tikrai nieko nenutiko. Tai - planuota procedūra organizmui stiprinti ir kovoti su nuovargiu. Viskas paprasta: kraują prisotina ozonu, kad kraujotaka pagreitėtų ir jėgų daugiau būtų“, – DELFI pasakojo Edvardas Žičkus.

E. Žičkaus mėgstama procedūra – ozonoterapija. Ją jau seniai yra išbandžiusios ir Holivudo garsenybės Nicole Kidman, Tomas Cruize'as, Julia Roberts ir kito.

„Aš porą kartų per metus, kai staiga prireikia susigrąžinti jėgas, darau ozonoterapiją. Kad jausčiau organizmo balansą nuolat, einu pagulėti į baro kamerą. Šias procedūras mėgsta ir Statkevičius, o baro kamerą man rekomendavo artima draugė Jelena Tulčina. Ozoną atradau skaitydamas straipsnius, kaip išvargę Holivudo aktoriai kovoja su stresu ir išsekimu. Abu receptai tikrai veikia“ – tikino pašnekovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (214)