"Kol kas skrendu viena apsidairyti gyvenamojo būsto šeimai ir draugams, nes planuojame kartais pasikviesti ir bičiulių", - DELFI žinią patvirtino pati Ingrida. - Dabar Lietuvoje šalta, todėl nutarėme pasieškoti vietos, kur šilčiau. Tenerifėje jau esu buvusi gal keturis kartus. Ten šilta ir gera, todėl su šeima nutarėme pagyventi kurį laiką svečiame krašte."

Tiesa, dainininkė išdavė, kad Tenerifėje planuoja apsistoti ne tik šaltuoju metų laiku. "Bilietą nusipirkau tik į vieną pusę", - prisipažino ji.

Vilniuje su sukrautais lagaminais I. Martinkėnaitės skambučio laukia visa šeima. Kai tik ji ras būstą, vyras su dukrele atvyks pas ją.

Paklausta, ką saulėtoje saloje likusi gyventi ketina veikti, Ingrida prisipažino konkrečių planų kol kas neturi. "Tiesiog kurį laiką pailsėsiu, pasidairysiu. Galbūt kils kokių minčių verslauti, - sakė I. Martinkėnaitė. - Visada svajojau turėti nuosavą jaukų viešbutuką ant jūros kranto. Nesakau, kad mano svajonė išsipildys, tačiau svajoti juk reikia."

Kitos grupės „69 danguje" narės taip pat šiek tiek nutolusios nuo muzikinės veiklos. Goda Alijeva ves laidą, Nijolė Pareigytė mėgaujasi motinyste, o Karina Krysko su sutuoktiniu Sauliumi Skambinu rengia grandiozinį kultūrinį projektą su britais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (142)