"Italijoje lankiausi nebe pirmą kartą, tačiau Bolonijos miestelio, kuriame praleidau kelias dienas, dar nebuvau mačiusi. Šalyje praleidau tik keletą dienų, bet spėjau ir pailsėti, nes ten jau beveik pavasaris. Saulutė ir pliusinė temperatūra tikrai pakelia nuotaiką, - DELFI prisipažino Urtė. - Kelionės metu nepraleidau progos pasigrožėti Bolonijos miestu. Tai yra vienas seniausių Italijos miestų, kurio grožį papildo istorinės arkos."

Atlikėjos kelionės tikslas buvo koncertas - lietuvaitė buvo pakviesta padainuoti itališką dainą vienos prabangios rūbų parduotuvės atidaryme.

"Gaila, kad padaryti nuotraukų koncerto metu nepavyko, bet mano koncertinė suknelė buvo be galo graži - ilga su "gipiūro" juostelėmis ir blizgiomis detalėmis", - prisimena U. Šilagalytė.

Tiesa, su keletu patikusių koncertinių rūbų detalių Urtė vis dėlto spėjo įsiamžinti. Baltų suknučių fone nusifotografavusi Urtė sulaukė draugų klausimų lavinos, ar tik ji Italijoje neieškojo sau vestuvinio apdaro?

"Sau nieko tinkamo neradau - negalėjau apsispręsti, viskas buvo per daug gražu. Bet man dar tokių apdarų skubiai nereikia, tad turėsiu laiko renkantis", - juokėsi ji.

U. Šilagalytės viešangės Italijoje akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)