Supažindino su miestu

Naujųjų metų naktį Donatas su savo scenos partneriu Luku Pačkausku dainavo viename Londono naktiniame klube. Londono lietuviai galėjo išgirsti pačias geriausias grupės „Kastaneda“ dainas. Grupės nariai Naujuosius metus taip jau sutinka šeštą kartą.

Londone Donatas su savo bičiuliais bei širdies drauge R. Židonyte praleido penkias dienas. Londone Donatas jau buvo dešimtą kartą, o jo mylimoji nėra buvusi šiame mieste. Tad atlikėjas buvo gidas savo draugei. Aprodė jai žymiausias, lankomiausias Londono vietas.

D.Baumila Londone
Pora apsilankė Hyde parke, išvydo Big Beną, Bakingemo rūmus bei kitas pagrindines lankomas vietas. Aišku, mylimieji nepraleido progos apsilankyti Londono parduotuvėse, kuriose apsipirko.

„Ne paslaptis, kad visi važiuoja pirkti drabužių į užsienį. Mes irgi negalėjom praleisti šios progos, ypač, kai vyksta kalėdiniai išpardavimai. Tikrai nusipirkom daug drabužių“, – šypsojosi dainininkas.

Trečia bendra kelionė

Donatui bei Rasai ši kelionė į užsienį buvo jau trečia. Pirmą kartą į užsienį drauge jiedu išvažiavo rugsėjo mėnesį, kai ekspromtu nusprendė pakeliauti automobiliu po Europą.

„Juk dažniausiai mes keliones suplanuojame spontaniškai. Kartais tam įtakos turi matytas filmas ar tiesiog galvoje gimusi beprotiška idėja. Mes tikrai neplanavom automobiliu pasiekti Austrijos. Važiuojant pro Lenkiją niekuomet nekilo minčių ten užsukti. Tad aplankėme Varšuvą, Krokuvą, Čekiją bei pasiekėme Austriją. Aš esu kaip tikras turistas, kuriam – viskas įdomu. Man patiko architektūra, bažnyčios, kultūra, universitetai. Labai sužavėjo Viena,“ – pasakoja žinomas vyras.

Dainininkas labai džiaugiasi, kad kelionėse, jiems su Rasa neiškilo jokių problemų bei pykčių.

„Mes dar tik bandome kurti savo santykius per buitį bei kitus dalykus. Juk kartu gyvename, keliaujame bei švenčiame šventes. Tikrai pasimatome, kokie mes esame,“ – teigia Donatas.

Galėtų parašyti romaną

Žinomas vyras prisipažįsta, kad būtent 2012 –ieji metai jam buvo perversmo etapas. Tiek įvykių bei išgyvenimų jis neturėjo per visą dešimtmetį. Atlikėjas turėjo tiek liūdnų, gražių bei laimingų akimirkų. Juk išgyveno skyrybas su žmona Daine, sutiko dalyvauti šokių projekte, kuriame susipažino su Rasa bei ją įsimylėjo.

„Džiaugiuosi, kad praėjusiais metais žengiau žingsnį į priekį, o ne atgal. Tai – didžiulis pasiekimas. Tikrai per tuos metus labai pasikeičiau. Tapau ramesnis, geresnis žmogus. Apie buvusius metus galėčiau parašyti romaną“, – tvirtina dainininkas.

Atlikėjas džiaugiasi, kad turėjo galimybę dalyvauti šokių projekte, kuris pakeitė jo gyvenimą. Jis su savo mylimąja nenusiminė, kad finale užėmė penktą vietą. Jie pritaria komisijos narių žodžiams, jog jie patingėjo bei mažiau pastangų įdėjo repeticijose. „

Mes nebuvome užsispyrę patekti į finalinį trejetuką. Tikrai gerai šoko tiek Katažina, tiek Tina bei Aušra. Mes su Rasyte gal buvom pavargę nuo visų pastaruoju metu atsitikusių įvykių bei per didelio dėmesio. Neturėjom jėgų toliau eiti. Džiaugiamės, kad patekom į finalą ir jame galėjome sušokti“, – teigia D. Baumila.

Rengs solinius pasirodymus

Prakalbus apie ateities planus, dainininkas prisipažino po projekto sulaukęs daug pasiūlymų kartu su Rasa šokti, koncertuoti. Taip pat sulaukė kvietimo iš televizijos. Tačiau, kol nėra pasirašytos sutartys dėl darbo televizijoje, žinomas vyras nieko neatskleidė.

Praėjusių metų pabaigoje pasirodė pranešimas, kad grupė „Kastaneda“ palieka sceną. Donatas prisipažino, jie su Luku jokių naujų dainų neįrašys, tačiau, jei kas pakvies koncertuoti, tai sutiks. Atlikėjas nepaliks scenos. Jis žada parengti solo programą. Žinomas vyras nori savarankiškai dainuoti. Dar nėra pagalvojęs, kokia programa bus, tačiau niekur nepabėgs nuo Lietuvos muzikos rinkos.

„Jei nori mūsų šalyje būti populiariu, tai tenka prisitaikyti prie rinkos ir dainuoti pop muziką. Tačiau, aš klausytojus žavėsiu profesionaliais pasirodymais“, – tikino Donatas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (327)