Tiesa, dar prieš išvykdama į Ameriką Evelina DELFI portalui atskleidė, kad tai bus tik oficiali susirašymo ceremonija. Jaunavedžių jungtuvėse dalyvauja jaunikio artimieji, broliai, seserys. Nuotakos šeima į Los Andželą neskrido. Kaip E. Anusauskaitė užsiminė, tikroji vestuvių puota bus rengiama Lietuvoje šią vasarą.

"Nenorime sureikšminti vestuvių Amerikoje. Tiesiog norime surengti gražią ir smagią šventę", - DELFI pasakojo E. Anusauskaitė, savo mylimajam amžiną meilę prisiekusi 14 val. vietos laiku (Lietuvoje tuo metu buvo vidurnaktis).

Evelinos mama Jurga Anusauskienė naujienų portalui DELFI taip pat patikino nesureikšminanti juridinės dukters santuokos. Todėl ją su pasikeitusiu šeimyniniu statusu ketina pasveikinti elektroniniu paštu.

"Amerikoje tik oficialiai įregistruota jų santuoka. Tai - juridinė procedūra, o dukros vestuvių ceremonija vyks Lietuvoje. Mes su šeima tikrai nepraleisime šio įvykio", - DELFI tikino J. Anusauskienė.

23-erų Lietuvos atlikėja ir septyneriais metais už ją vyresnis išrinktasis, garso režisierius A. Youngas susipažino prieš pusantrų metų Amerikoje vykusiame konkurse „Avon Voices“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (460)