Žygis visai Lietuvai pristato naujienas apie mūsų pramogų pasaulio garsenybių asmeninius gyvenimus, tačiau pats yra linkęs savo gyvenimą slėpti nuo visuomenės. Tačiau paskutinę 2012–ųjų metų dieną Ž. Stakėnas DELFI atskleidė įdomių faktų: apie savo metų kelionę į Graikiją bei antrąsias piršlybas žmonai...

- Kokie buvo jums 2012 – ieji metai?

- Man šie metai buvo kupini pasikeitimų. Kiekvieni metai man yra geri. Šie ne išimtis. Sūnus žengė į pirmą klasę. Įvykis! Prie jau trečius metus lankomo „Ąžuoliuko“ choro, jam prisidėjo dar krepšinio treniruotės. Man padaugėjo judėjimo – nuvežti, pervežti ir t.t. Tačiau, taip pat svarbus įvykis buvo išėjimas į naują TV kanalą.

- Koks buvo jums didžiausias iššūkis šiais metais?

- Ko gero, nesuklysiu sakydamas, tai buvo perėjimas dirbti į kitą TV kanalą. Buvo nelengva išsiskirti su „Tūkstantmečio vaikais“, bet, manau, permainos visiems išėjo į gerą.

- 2012 – ųjų metų įsimintiniausia kelionė?

- Na, jų nebuvo daug. Gera buvo su visa šeima bei draugais pailsėti Kretoje. Ne tik pailsėti, bet ir minimaliai pakeliauti. Dzeuso gimimo vietoje, kur ko gero, retas turistas užklysta, paklausyti draugo pasakojimo vaikams apie Dzeuso tėvą, motiną ir jo gimimą.

Nuošaliame kampelyje, kur, pasak vietinio vairuotojo, visi vyrai turi ginklus ir policija čia net neužklysta, papietauti ant kalno skardžio, o su restoranėlio šeimininku paragauti jo vietoje, už tvorelės, gaminamos rakės.

Šiaip pailsėti, o ir padūkti su vaikais tiek ant kranto, tiek vandenyje. „Pakaštavoti“ įvairių šalių virtuvės šedevrų. Gera ten ir tikrai liko, ką pamatyti bei aplankyti.

- Koks buvo jūsų didžiausias pirkinys šiais metais?

- Kažkaip neturiu aistros pirkti. Didžiausias pirkinys būna, kai jis suteikia daug džiaugsmo vaikams, žmonai. Žmonai, va, žiedą Kalėdoms pirkau, pasipiršau dar kartą (šypsosi).

- Kodėl žmonai antrą kartą piršaisi?

- Todėl, kad beveik prieš dešimt metų dovanotas sužadėtuvių žiedas buvo ne toks įspūdingas. Beje, jį žmona pametė...

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)