Vakarėlyje nebuvo pamirštas dviejų dalyvių gimtadienis - Ingridos Kazlauskaitės bei jos šokių partnerio Ovidijaus Andriekaus. Jiems visi sudainavo "Ilgiausių metų".

"Kai buvo mano gimimo diena per Kalėdas, repetavome, o Ovidijaus gimtadienis - per Naujuosius metus. Tad dabar ir švenčiame", - juokėsi Ingrida.

Beje, savo žavingai šokių partnerei O. Andriekus padovanojo perlų vėrinį bei auskarus. Ingrida jam - originalias "varlytes".

Projekto pabaigtuvių vakarėlyje padėkos kalbas rėžė laimėtojai, dalyviai,
o prodiuseris Laurynas Šeškus netgi sutrypė aistringą tango su Erika Vitulskiene.

Vakaro vinimi turėjo tapti choreografo sušoktas viliotinis. Gintarė Gurevičiūtė ir choreografas Mantas Svirskys prieš kelis mėnesius susilažino ir šiam lažybas pralaimėjus, teko vykdyti pažadus. "Kai iškrito Donatas Baumila ir Rasa Židonytė, buvau įsitikinusi, kad jie į projektą grįš. O Mantas - ne. Lažybų pralaimėtojas turėjo šokti striptizą. Tai jis ir padarys šį vakarą", - paaiškino G. Gurevičiūtė.

Tiesa, išvydęs būrį žurnalistų choreografas susikuklino ir pralaimėtų lažybų vykdymą nukėlė.

Akimirkos iš projekto "Kviečiu šokti. Pažadinta aistra" pabaigtuvių - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)