„Su Būda per džiungles“, - taip vadinsis naujausia keliautojų kelionė, kurioje, neabejoja, patirs daug neišsiemiamų įspūdžių, apie kuriuos galės papasakoti DELFI skaitytojams bei televizijos žiūrovams.

„Kai mes savo socialinio tinklapio „Facebook“ paskyroje paklausėme savo gerbėjų, kokią šalį, jų nuomone, mes pasirinksime šįkart, daugelis spėjo, kad Rusiją arba Australiją. Tačiau Rusijos mes dar nespėjome pamiršti, todėl jos visai nepasiilgome. O Australijai dar nesame pasirengę. Be to, kartais norisi elgtis kitaip, nei tau siūloma. Todėl šias tris šalis pasirinkome „iš lempos“, - neslėpė M. Starkus.

Kelionei sugalvotas pavadinimas „Su Būda per džiungles“ - savotiškas žodžių žaismas. Nes teritorijas, kuriose karaliauja religinis Buda, lietuviai, tradiciškai, aplankys su senu automobiliu.

Būsimai transporto priemonei vyrai jau sugalvojo ir vardą – Būda.

„Kol kas jos dar nenusipirkome, bet tai tik formalumas. Būda bus sena, panaši į tikrą būdą. Liekame ištikimi mūsų kelionių idėjai – pirksime seną „trantą“, - DELFI pasakojo kelionės maršrutus jau dėliojantis M. Starkus.

Kambodža, Laosas ir Vietnamas vyrų laukia kovo mėnesį. Apie kelionėje patiriamus nuotykius pirmieji turės progą sužinoti DELFI skaitytojai – Martynas su portalo lankytojais, kaip jau įprasta, dalinsis savo dienoraščiais.

Vasaros pabaigoje įamžintus įspūdžius išvys ir TV3 žiūrovai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)