„Troškimai, išreikšti Naujametę naktį šalia gražiai išpuoštos eglutės, tikrai materializuojasi. Reikia tik labai norėti ir mokėti tinkamai paprašyti to eglutės", - mirkteli V. Gordijevskaja ir sako skirianti daug dėmesio savo elgutės puošybai. Jai žaliaskarė namuose - ne šiaip blizgučiais nukabinėta puošmena, o norus pildantis šv. Kalėdų simbolis.
Veronikos Gordijevskajos Kalėdų eglutė

Ką kabinti ant eglutės, kad ir jums ji atneštų sėkmę? Priklauso nuo norų.

„Puošdama savo eglę, aš visuomet ant jos pakabinu žaisliuką-kitų metų simbolį, šiemet tai gyvatė. Kalėdų puošmenos turi būti renkamos atsižvelgiant į savo veiklos, darbo sritį, kur jūs laukiate sėkmės ir pripažinimo. Todėl ant mano eglutės tiek daug žvaigždžių. Be to, galima apjuosti egultę skirtingomis kupiūromis, gautųsi toks pinigų medis, kuris naujais metais atneš jums finansinę sėkmę", - sako visada dirbtinę eglutę puošianti, šiemet ir dolerio kupiūros pakabinti nepamiršusi Veronika.
Veronikos Gordijevskajos Kalėdų eglutė
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)