Metų pradžioje susižadėję ir apie tai viešai pranešę mylimieji svarbiausiai savo gyvenimo šventei pasirinko magišką, dvyliktukais pažymėtą datą 2012 metų, 12 mėnesio 12 dieną. Tikėdami magiška jos galia būsimi jaunavedžiai įsitikinę, jog ji lems laimę, sėkmę ir tarpusavio supratimą.

Dž. Butkutė su E. Stracevičiumi amžinos meilės priesaikos žodžius trečiadienį ištarė Kauno Vytauto Didžiojo bažnyčioje, o vėliau ir Kauno rotušėje.

Visomis vestuvių smulkmenomis rūpinosi jaunikis, todėl nuotaka tapusiai Džordanai daugelis šventės detalių tapo staigmena. Iki santuokos ji buvo susikoncentravusi į naujo albumo įrašus ir suknelę, kurią kūrė viena žymiausių Lietuvos dizainerių Ramunė Piekautaitė. E. Strasevičių vestuvių dieną rengė dizaineris Kęstutis Lekeckas. Vestuvinė suknelė atidengė nuotakos ant nugaros pasidarytą tatuiruotę su užrašu "Mane teisti gali tik Dievas".

DELFI galerijoje - akimirkos iš vestuvių ceremonijos Kauno Vytauto Didžiojo bažnyčioje:

Savo išrinktąją E. Strasevičius išvydo tik prieš santuokos ceremoniją. Į Kauno Rotušę pora, lydima draugų ir artimųjų, atvyko dvylika juodų „Mersedes“ markės automobilių. Iš jų išlipę jaunieji žengė į baltąja miesto gulbe vadinamą pastatą, kur vyko uždara santuokos ceremonija.

Tapę vyru ir žmona mylimieji išėjo į Rotušės balkoną, kur pirmą kartą pasibučiavo kaip vyras ir žmona. Jų viešą meilės išpažintį lydėjo fejerverkai. Nusileidę į pirmąjį pastato aukštą jaunavedžiai atliko Kaune tradicija tapusį ritualą – paskambino senoviniu varpu.

Išėjusius iš Rotušės jaunavedžius pasitiko keli šimtai gerbėjų, rankose laikančių širdeles. Savo dainą "Netikėk, ką priešai suoks" sutuoktiniams padovanojo Aleksandro Ivanausko „Božolė“ choras.

Visi susirinkusieji buvo vaišinami šampanu, vyko bendra fotosesija.
Pabendravę su atėjusiais pasveikinti jaunieji išvyko į pokylio vietą „Žalgirio“ arenoje, kur pakviesti tik artimiausi poros draugai bei giminės.

Akimirkos iš vestuvių ceremonijos Kauno rotušėje:

„Džordana niekuomet nevaidino angelo. Ji yra paprasta ir atvira, pripažįstanti savo klaidas bei gebanti jas taisyti. Toks pats ir Elegijus. Tai buvo viena iš priežasčių, kodėl vestuvėms parinkta juoda – balta tema. Ceremoniją tarsi visą laiką lydės pasakos „Broliai, juodvarniais lakstantys“ motyvai“, - dar prieš iškilmes sakė Džordanos vestuves planavusi jos bičiulė Inga Budrienė.

Anot jos, nors prognozuota, kad dvyliktų metų dvylikta diena nėra palanki santuokai, jaunieji tuo netiki ir mano, kad jų meilė bus stipresnė už bet kokias negandas.

Vestuvinius auksinius žiedus jaunųjų užsakymu nukaldino vienas Kauno juvelyras. Džordana po santuokos pasirinko dvigubą pavardę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1070)