Projekto vedėja Rūta Mikelkevičiūtė išdavė, kad ši pora ilgai dvejojo, ar jiems pasirodyti prieš žmones. "Rasa, mačiau užkulisiuose verkei? - šokėjos klausė R. Mikelkevičiūtė. - Ne? Turbūt man pasirodė."

D. Baumila prisipažino per pastarąją savaitę šiek tiek pavargęs. "Buvau tas, kuris kalbėjo, atsakinėjo į klausimus", - sakė dainininkas.

Visuomenės bei žiniasklaidos dėmesys šią porą, tikėtina, kaip reikiant išvargino. Visų žvilgsniai į juos buvo nukreipti ir šį sekmadienį. Naudodamasis proga, Donatas atsiprašė savo žmonos bei jos tėvų ir savo šeimos narių.

"Jaučiuosi kaltas, kad įskaudinau labai daug žmonių. Norėčiau atsiprašyti Dainės už tai, ką jai teko iškentėti. Atsiprašyti jos tėvų, savo šeimos, - prisipažino D. Baumila. - Tačiau tai buvo vienintelis kelias. Labai ilgai stengiausi su tuo jausmu tvarkytis, maniau, gal tai praeis. Bet nepraėjo."

Į laidą netgi buvo specialiai pakviesta garsi būrėja Vaiva Budraitytė, kuri būrė porų ateitį. Ji išpranašavo ateitį ir pramogų pasaulyje užgimusiai naujajai porai. V. Budraitytė pagyrė Donatą už drąsą.

"Donatas yra liūtas, jam visą gyvenimą teks bėgti nuo nuobodulio ir visada reikės ieškoti adrenalino. Kai jau užeis toks poreikis vėl ieškoti adrenalino, pradėk šokinėti nuo bokšto, kad reguliariai nereikėtų keisti žmonų", - patarė V. Budraitytė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (336)