Marijus Mikutavičius, Eglė Skrolytė, Mindaugas Rainys, Džiugas Siaurusaitis, Mantas Petruškevičius ir Asta Valentaitė pirmadienio vakarą pasidalino mėgstamiausios savo kavos receptais.

Pirmoji prie kavos baro stojo Eglė Skrolytė. Jos mėgtsmiausia - juoda kava su pienu.

"Tačiau pienas turi būti plaktas ir labai labai liesas. Juk visos jaunos mamos nori būti lieknos, gražios", - receptu gamindama kavą pasidalijo E. Skrolytė, o neilgai trukus prie baro jau stovėjo Marijus Mikutavičius. Jo mėgstamiausia - "Žvejų kava".

"Ši kava niekuo ne geresnė nei prieš tai Eglės pasiūlyta. Tai tiesiog dvigubas espresso. Kodėl toks pavadinimas? Jis man šovė į galvą tuo metu, kai žvejojau", - pasakojo M. Mikutavičius.

TV3 šokių projekto dalyvių Mindaugo Rainio ir Milanos Jašinskytės-Pankovienės kava, pavadinimu "M ir M".

"Taip ją pavadinome todėl, kad vardai Mindaugas ir Milana prasideda raide M. Išverdame juodos kavos, įpilame pieno, purškiame plaktos grietinėlės, o ant jos - ryškiųjų saldainių", - ypač originaliai atrodančios kavos receptą atskleidė Mindaugas ir Milana.

Po jų prie kavos virimo aparato priėjo aktorius Džiugas Siaurusaitis. Jo mėgstamiausia kava "Vedęs ir turi vaikų" gaminama paprastuoju būdu. Juoda kava tiesiog pagardinama pienu ir amareto skonio sirupu.

Paskutinieji specialiaus vakaro metu savo receptą atskleidė stilistai, laidos "Patys pačiausi" vedėjai Asta Valentaitė ir Mantas Petruškevičius.

"Mūsų kavą reiktu gerti iš keraminio puodelio - ne iš kartoninio. "Stilingųjų kava" gaminama išverdant espresso, įpilant specialaus kapučino pieno, pagardinant amareto ir migdolų sirupais bei cinamonu", - receptą atskleidė Mantas ir Asta.

Nuo kiekvieno akcijos lipduku pažymėto ir minėtoje kavinėje parduoto kavos puodelio net 20 proc. keliaus į „Išsipildymo akcijos 2012“ fondą.

Visi pinigai bus skirti sunkiai sergantiems ligoniukams ir globos namuose augantiems vaikams.

Renginio metu pirmą kartą gyvai nuskambėjo „Išsipildymo akcijos 2012“ himnas – jį atliko „X Faktoriaus“ teisėja Rūta Ščiogolevaitė bei eurovizininkai Donatas Montvydas, Sasha Song ir Evelina Sašenko.

Renginio akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Pirmą kartą viešai skambantis "Išsipildymo akcijos" himnas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)