Naujų „Dressed In Green“ kolekcijų miego drabužius fotosesijos metu išmėgino šokėjas Dainius Dimša, Donatas Baumila su dviejų metų dukryte Smilte, Indrės ir Manto Stonkų šeimyna kartu su dukrele Cecilija bei Gintarė Gurevičiūtė, pristačiusi naujieną – jogai ir aktyviam poilsiui skirtus drabužius.

„Dabar, kai turime Ceciliją, miego drabužiai tapo ypatingai svarbūs puoselėjant mūsų šeimos ritualus. Vakarais nusiprausiame, išsitepame kremukais ir visi apsirengiame mielomis pižamomis. Tuo pačiu daugiau dėmesio skiriame ir kasdien dėvimų rūbų kokybei – stengiamės rinktis natūralius audinius, nes prie jų nuolat glaudžiam ant rankų nešiojamą kūdikį“, – sako televizijos laidų vedėja Indrė Stonkuvienė.

Ji su vyru Mantu fotosesijos metu pristatė 2012 rudens–žiemos bei 2013 pavasario–vasaros miego kolekcijų, tuo tarpu mažoji Cecilija – kūdikiams skirtų rūbų modelius.

„Cecilijai patinka kompanija, dėmesys. Kol mes persirenginėjome fotosesijai, ji žavingai iškalbino visas parduotuvės darbuotojas, pakerėjo savo žaismingumu ir, aišku, susirado draugių. Jai buvo be galo linksma. Net fotografas sakė, kad Cecilija – labai žaismingas, nuostabus, ramus ir geras vaikas“, – apie pirmą dukters – top modeliuko patirtį fotografuojantis reklamai pasakojo I. Stonkuvienė.

Žinoma moteris su mielu noru įsigijo ir vieną iš fotosesijos metu demonstruotų drabužių, kurį, prisipažįsta, mielai vilkėtų ne tik namuose, bet ir lauke – dėl kokybiškos natūralios medžiagos ir įdomaus, stilingo dizaino niekas net neįtartų, jog tai – naminė pižama.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)