"Šis vakaras išties iškilmingas, apie jį galvojau seniai, tačiau negalėjau jam pasiruošti ramiai ir neskubėdamas dėl laiko stokos. Tačiau aš - labai užimtas žmogus - šiai progai šįkart susiruošiau labai greitai, per dvi valandas, nors ir labai stresuodamas. Reikėjo skubėti. Prieš vakarėlį apsilankiau geriausio Lietuvos stilisto Raimondo Pastarneckio salone, pasipuošiau", - šypsodamasis apie pasiruošimą vakarėliui kalbėjo M. Petruškevičius, tačiau pabrėžė, jog prieš ypatingus vakarus savo įvaizdžiui laiko negaili.

Į specialų vakarėlį "Stikliuose" susirinko daugybė žinomų veidų. Kaip visuomet, taip ir šįkart dizainerė Sandra Straukaitė pasipuošė ypač originaliai. Galvą žinoma kūrėja pridengė neįprastos formos kepure. Radijo laidų vedėjas Aistis Mickevičius į iškilmingą vakarą atvyko akis pridengęs domino akiniais. Elito būryje švietė ir renginių organizatoriaus bei laidų vedėjo Jogailos Morkūno mylimoji Austėja Jablonskytė. Ji vakarui rinkosi subtilią suknelę ir įmantrų galvos papuošalą. Verslininkė Inga Budrienė taip pat neliko nepastebėta. Prie tamsios suknelės ji priderino ir tamsią stilizuotą gėlę, kurią įsegė į plaukus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (234)