„Kad tik greičiau. Juk Egipte dabar – 27 laipsniai šilumos. O pas mus ne tik šalta, bet ir tamsu. Tai trečias mano skrydis į šią šalį, kuri puikiai tinka poilsiui ir turizmui“, - šypsojosi skrydžio nekantriai laukusi Rasa.

Tačiau LNK šokėjai prie Raudonosios jūros ne tik šildysis, bet ir ruošis sekmadienio šokių tiesioginiai transliacijai. Iš Hurgados jiedu parskris tik šeštadienio vakarą, o sekmadienį jų laukia pasirodymas tiesioginiame LNK eteryje.

„Repetuosime pliaže. Prie baseino. Kur tik šaus į galvą“, - juokėsi Rasa. „Gal kambary ar net viešbučio koridoriuose“, - planavo Donatas.

Vienas svarbiausių kelionės daiktų – visai ne šokių bateliai, o nešiojamasis kompiuteris. Per „Skype“ jiedu planuoja suderinti to, ko nespėjo Lietuvoje – būsimo pasirodymo graso takelį ir net drabužius. Be to, ketina filmuoti ir viešai talpinti savo atostogų vaizdo dienoraštį.

Kelionę į Egiptą Donatui ir Rasai laimėti padėjo gausaus fanų būrys.

Judviejų paskyroje „Facebook“ vieno kelionių organizatoriaus filmukas su šokių žingsnelių oro uoste mokančiais skrydžių palydovais ir pilotais sulaukė net 2,5 tūkstančio gerbėjų ir nukonkuravo kitas šokių projekto poras.

„Tikiuosi, kad po beveik savaitės Egipte sekmadienį eteryje švytėsime, spindėsime ir šypsosimės“, - žada Rasa.

Kaip tyčia artėjančiam LNK šokių vakarui, kuris bus karalysčių tema, Donatas ir Rasa pasirinko intriguojančią temą – meilės karalystę. Jiedu šoks rumbą. O šis meilės šokis gimė Kuboje, kurioje kiaurus metus karaliauja saulė ir šiluma.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (132)