"Galiu tiesiai šviesiai pasakyti: jeigu Anusauskienė grįžta į projektą, tai ji sveika nevaikščios", - rašė komentatorius. Neilgai trukus į tokį komentarą sureagavo J. Anusauskienės duktė Evelina.

"O štai jau ir grasinimai. Ką žmogus sau galvoja su matomu IP adresu? Manau, su šituo greitai susitiksim. Tik ne gatvėje, o teisėsaugos salėje", - grasinimais pasipiktinusi E. Anusauskaitė.

Tuo metu pati J. Anusauskienė, kuriai ir buvo adresuotas komentaras, kalbėdama su naujienų portalu DELFI nebuvo tikra, ar ieškos teisybės ir patikino kol kas tik svarstanti, kaip pasielgti.

"Galvoju, kaip gintis... Kadangi vieną šokį šokau su ginklu ir ne taip prastai šaudau, tikiuosi, iki sekmadienio išliksiu gyva", - juokaudama kalbėjo J. Anusauskienė, tačiau sakė esanti užtikrinta, jog dėl tokio komentaro ji galėtų prisiteisti, kaip pati įvardijo, kompensaciją.

"Atvirai pasakius, neturėjau laiko galvoti. Tam tikrai reikia skirti laiko. Man sakė, kad dėl tokio komentaro užtenka pagrindo. Ten ir IP adresas yra", - kalbėjo ji.

Paklausta, ar toks komentaras "Kviečiu šokti" dalyvei - pirmas, J. Anusauskienė patikino komentarų apie save niekuomet neskaitanti dėl laiko stokos.

"Bet kadangi sekmadienį sėdėjome prie kompiuterio, bendravome su savo gerbėjais, kurie mus palaikė ir labai daug mums rašė, taip išėjo, kad tą komentarą patikome. Galbūt ir anksčiau yra buvę grasinimų, tačiau aš jų tiesiog nemačiau. Jeigu turėčiau laiko, galbūt ir tarčiausi su teisininkais. Ne dėl to, kad labai bijočiau, tačiau manau, kad kiekvienas atkirtis žmones sudrausmintų. Be to, su Mantu Stonkumi ir Ala Karpenko esame geri draugai, nei jie ant mūsų su Andriumi, nei mes ant jų danties negriežiame. Kai kažkas pradeda kištis, tuomet ir išeina nesąmonė", - DELFI kalbėjo ji.

J. Anusauskienė mano, jog komentatorius grasinimą jai adresavo apimtas emocijų, tačiau tikino nė kiek nebijanti ir neabejoja, jog už kampo jos su ginklu niekas netykos.

"Tačiau esu tikra, kad to pakanka norint laimėti bylą. Kiek aš suprantu - tikrai. Ar aš kreipsiuosi (į teisininkus - DELFI), nežinau. Reiktų paklausti teisininkų, ar jie turėtų laiko. Žinau, kad tokia bylą tikrai būtų laimėta. Ne dėl to, kad jausčiausi įžeista ar nuskriausta, bet dėl to, kad tai keistų bendravimo kultūrą. Repetuoti šokį dabar man svarbiau nei medžioti blogiukus. Prieš Kalėdas būtų gerai laimėti bylą ir pinigus paskirti labdarai", - DELFI kalbėjo J. Anusauskienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (127)