Į dvidešimtąjį „Mineralinių vandenų" jubiliejų atvyko daugiau nei pustrečio šimto svečių iš visos Lietuvos ir užsienio šalių. Tarp jų ir Antanas Bosas su žmona Daina, Irena Marozienė. Jau taisykle tapo, kad šios dvi verslininkės itin kruopščiai kuria savo šventinį įvaizdį. D. Bosas vilkėjo ilgą juodą suknelę peršviečiama nugara, liemenį pabrėžė blizgančiu diržu. I. Marozienė neatsiliko - jos suknelė taip pat leido grožėtis nugara. Įdėmiau suknelę galite apžiūrėti nuotraukų galerijoje.

Irena Marozienė

Pasveikinti įmonės gimtadienio proga atvyko Nerijus Numavičius, renginių organizavimo kompaniją turintis Jogaila Morkūnas, dizaineris Juozas Statkevičius, TV3 generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė, „Dviračio šou" komanda.

Svečiai turėjo galimybę vienoje vietoje pamatyti ir išgirsti daugumą tarptautinėje scenoje pripažintų ir Lietuvą garsinančių klasikos ir šiuolaikinių atlikėjų: kompozitorių ir atlikėją Tomą Kutavičių, pianistus Petrą Geniušą ir Arūną Šlaustą, smuikininką Zbignevą Levickį, operos dainininkes Asmik Grigorian bei Lauryną Bendžiūnaitę, baleto šokėją Olgą Konošenko, ledo šokėją Eveliną Ragaitę, Baltijos gitarų kvartetą, birbynininką Lauryną Vaitkų, Eurovizijoje Lietuvą atstovavusius Donatą Montvydą bei Sasha Song kartu su Justinu Lapatinsku, taip pat Jazzu su Leonu Somovu.

Fortepijonui skirto T. Kutavičiaus kūrinio atlikimas šešiomis rankomis, smuikininko pasirodymas su ledo šokėja bei kiti numeriai buvo sukurti specialiai šiam renginiui. ŠMC erdves radikaliai pakeitė originalios, kompanijos istoriją ir renginio temas atspindinčios vaizdo projekcijos bei naujausios Mindaugo Tendziagolskio meninės instaliacijos.

Šefai vakaro svečių užkandžiui patiekė triušį drebučiuose su „Foie gras“, morkų–vanilės padažu ir salotomis. Antrajam patiekalui svečiai ragavo elnienos nugarinę su baravykų kapotiniu ir topinambų kremu. Desertui susirinkusieji mėgavosi saldžiu grietinėlės ir varškės kremu su spanguolių želė.

Vakarui įsibėgėjus buvo atidarytas „Pasaulio baras“, kuriame kiekvienas galėjo rasti norimą gėrimą iš bet kurios pasaulio šalies.

DELFI galerijoje - jubiliejaus svečiai:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (138)