- Prieš kiek laiko pasipuošei tatuiruote su mylimosios vardu?

- Tatuiruotė ant mano rankos atsirado pernai, likus kelioms dienoms iki Kalėdų.

- Apsisprendei spontaniškai, ar tatuiravaisi gerai apgalvojęs?

- Piešinio vizijai atsirasti prireikė viso mūsų pažinties laiko, tačiau tai, kad jis taps tatuiruote, nusprendžiau spontaniškai.
Povilo Miškinio-Eidukonio tatuiruotė

- Kodėl būtent toks piešinys? Ar modeliavai tatuiruotę ant popieriaus lapo, vartei katalogus?

- Tatuiruotėje – septynios baltos tulpės. Septyni – laimingas Rimantės skaičius, o tulpės – mėgstamiausios jos gėlės. Be jos vardo piešinyje yra ir daugiau ženklų. Nuėjau pas meistrę Violetą Melnikovą. Ji ne tik tatuoruoja, ji – menininkė. Papasakojau, kokios tatuiruotės noriu, kokias detales norėčiau matyti, kokius simbolius ir ką man tai reiškia. Pasitarėme, ji nusipiešė viską popieriaus lape, o tuomet pasiguldė mane ir keletą valandų kankino. (Juokiasi.)

- Ar prieš tatuiruodamas tareisi su Rimante? O gal tai buvo staigmena mylimajai?

- Tai buvo ir jai, ir man Kalėdų dovana. Jai tai buvo labai netikėta. Per Kalėdas atvažiavau į Naująją Akmenę pas Rimantės tėvus. Pasikviečiau Rimantę ir pasakiau, kad noriu jai parodyti Kalėdų dovaną.

- Kokios reakcijos sulaukei?

- Ji neteko amo. Būtent tokia ir buvo reakcija. Paskui ir juokėsi, ir verkė, o nusiraminusi pasakė, kad jai labai patinka, ir žinoma, išvadino mane idiotu.

- Kodėl tatuiravaisi Rimantės vardą? Nebuvo minčių: o kas būtų, jei išsiskirtume?

- Tatuiruotė – klasikinio motyvo – širdis su mylimosios vardu. Norėjau, kad tai būtų įrėžta ne tik į mano širdį, bet ir kūną. Visi sako: „o kas jeigu...“ Mes to klausimo nekeliame ir džiaugiamės vienas kitu, kol mums skirta būti drauge. O jeigu keliai išsiskirs, manau, tatuiruotė tikrai netrukdys, tikrai nebėgsiu pas plastikos chirurgą šalinti piešinio – tai dalis manęs, be to, juk praeičiai reikia dėkoti už tai, kas esame.

Rimantė Kulvinskytė ir Povilas Miškisnis-Eidukonis

- Kaip vertini LNK projekto „Radži ieško žmonos“ dalyvės, kuri savo kūną pažymėjo raide „R“, poelgį?

- Kai gyveni su žmogumi, kuri bendrus planus ne fantazijoje, o iš tikrųjų, kai tas žmogus atsibunda šalia ir vos pramerkęs akis mato tatuiruotę su savo vardu ir tai jam kaskart primena, kad jis turi tvirtą užnugarį, tai yra viena.

O jeigu „Radži ieško žmonos“ dalyvė išsitatuiravo „R“ raidę, tai jos sprendimas. Galbūt kai ji bus sena, savo anūkams parodys piešinį ir galės papasakoti, kokiame šou yra dalyvavusi su svajonių jaunikiu, kuris vėliau prisipažins, kad iš tiesų ne merginos jam reikia. Galbūt ateityje ji susiras vyrą Romualdą, gal ji taip save užkodavo.

Mūsų kūnas – mūsų šventovė. Niekas neturi teisės vertinti ar teisti dėl dalykų, kurie mums svarbūs. Ne be reikalo yra sakoma, kad tatuiruotus žmones nuo netatuiruotų skiria tai, kad tatuiruotam nusispjauti, jog tu neturi tatuiruotės. (Juokiasi)

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)