DELFI pakalbintas baro vadovas tikisi, kad nauja pasilinksminimo vieta neš pelną. „Tai svarbiausia - pagal tai galima nuspręsti, ar baro vadovas sėkmingas. Aš tikiuosi tokiu būti. Oficialiai mano pareigos - ne direktorius, o projektų vadovas. Esu dirbęs su projektais vienoje reklamos agentūroje", - apie darbo patirtį pasakojo vadybos diplomą turintis, 27-erių G. Šapranauskas.

Be to, kad vadovaus šešių darbuotojų kolektyvui, G. Šapranauskas kanale TV6 dirba laidos apie ekstremalius pojūčius „Adrenalinas" vedėju.

„Nepasakyčiau, kad mėtausi, bet dar ieškau savęs, noriu išbandyti save įvairiose srityse, kad suprasčiau, kas man patinka. Dar nežinau, kas esu. Aš esu aš, bet taip konkrečiai, kokia mano profesija, negaliu atsakyti", - sakė žinomo aktoriaus Vytauto Šapranausko sūnus.

Naujame bare G. Šapranauskas tikisi sukiotis nuolat - nori stebėti, kaip sekasi verslui, kokios klaidos daromos, ką reikėtų keisti.

„Kai įsivažiuos, tada žiūrėsim, bet iš pradžių tikrai būsiu visą laiką bare", - pažadėjo Gytis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)