Paaiškėjo, kad J. Jurkutei prireikė išvykti į gastroles. Tuo metu V. Šapranauskas taip pat gastrolėse.

„Šok su manimi“ kūrėjams teko ieškoti, kas galėtų pakeisti populiarųjį TV projektų vedėjų duetą šį šeštadienį. DELFI žiniomis, šį savaitgalį prie TV3 šokių projekto vairo stos muzikinio šou „X Faktorius“ teisėja ir dainininkė Rūta Ščiogolevaitė bei TV ir radijo laidų vedėjas Mindaugas Stasiulis.

M. Stasiuliui TV3 projektai – seniai nebe naujiena, jis yra vedęs daugybę TV projektų, pagelbėjęs „Šok su manimi“ kūrėjams praėjusiame sezone. R. Ščiogolevaitė taip pat ne eterio naujokė, todėl šou kūrėjai neabejoja, jog permainos projekte šį šeštadienį žiūrovams patiks.
Rūta Ščiogolevaitė

„Taip, tai tiesa, mes su Mindaugu šeštadienį pakeisime Jurgitą ir Vytautą. Turiu patirties filmuojantis įvairiuose projektuose, tačiau tai nereiškia, kad prieš šią transliaciją aš nejaučiu atsakomybės. Tiesioginis eteris tikrai ne tas pats, kaip filmuotis netiesioginėse laidose, kuriose turi paskaityti kokį pranešimą. Reikės kalbėti ir su dalyviais, ir su komisijos nariais, o kai transliacija tiesioginė, ne visi momentai gali būti lengvai valdomi, todėl neatmetu galimybės, kad padarysiu ir kokią klaidelę. Tačiau prodiuseriai mane pakvietė, jie manimi pasitiki, todėl tikiuosi pateisinti jų lūkesčius“, – DELFI kalbėjo R. Ščiogolevaitė.

Paklausta, kaip ruošiasi transliacijai, Rūta tikino, jog kol kas nieko ypatingo nedaro, mat šou kūrėjai dar nepasidalino transliacijos scenarijumi.

„Jį turėsiu rytoj, bet vakar jau peržiūrėjau visą paskutinę „Šok su manimi“ laidą, norėjau susidaryti nuomonę“, – sakė ji.

Rūta ne vieną TV sezoną muzikiniuose projektuose filmuojasi kaip komisijos narė, tačiau DELFI sakė, jog jai kur kas mielesnė veikla – renginių ar laidų vedimas, kur nereikia būti griežtam ir vertinti projektų dalyvių.

„Iš tiesų nesu griežta, tačiau filmuojantis komisijoje turi įvertinti, išsakyti nuomonę. Man arčiau širdies - renginių bei laidų vedimas“, – kalbėjo šio šeštadienio „Šok su manimi“ vedėja.
Mindaugas Stasiulis
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (160)