Šiuo metu Rusijoje besifilmuojanti aktorė DELFI telefonu prisipažino, kad liko patenkinta aktų nuotraukomis ir buvo sužavėta fotomenininko darbu.

"Mačiau tas nuotraukas, jos labai estetiškos ir gražios. Kiekviena iš jų lyg meno kūriniai. Nematau jose nieko baisaus. Vien tai, kad jos yra juodai baltos, vaizdai atrodo neefemeriški, lyg būtų iš kito pasaulio, kuriame nėra buitiškumo, - DELFI pasakojo V. Bičkutė. - Fotografavimas vyko filmavimo metu, nepozavau specialiai. Aleksandras gaudė kardus tiesiog filmavimo aikštelėje. Galiu pasakyti, kad jis yra genialus fotomenininkas ir jo darbai labai gražūs."

Paklausta, ar pati nerausta vartydama aktų albumą, Valda prisipažino nuotraukose nematanti savęs.

"Tai nesu aš, albume - ne mano fotografijos. Tai mano personažo nuotraukos. O jis su mano asmeniniu gyvenimu neturi nieko bendro. Tiesiog dirbdamas atsiduodi visa esybe tam, ką darai ir negalvoji apie detales, - DELFI prisipažino teatro ir kino aktorė. - O praėjus kuriam laikui viską pamatai iš šalies. Dabar žiūriu į tas nuotraukas ir jose matau visiškai kitą žmogų. Kažką kitą, ne save."

V. Bičkutė sakė jau buvo sulaukusi pasiūlymo pozuoti vieno žurnalo atviroje fotosesijoje, tačiau atsisakė. Ne kaip personažas ji norėtų įsiamžinti ir asmeninei fotosesijai.

"Kam man to reikia? Jau esu atsisakiusi pozuoti apsinuoginusi vieno žurnalo viršeliui, tačiau manęs tai nesudomino", - tikino aktorė.

Filmo "Tyli naktis" kadrai, kuriuose fotomemininkas užfiksavo V. Bičkutę:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)