E. Ostapenkai baudžiamoji byla buvo iškelta už tai, kad pernai rugsėjo pradžioje pareigūnams melagingai pranešė, kad viename uostamiesčio bare paryčiais jį sumušė trys ar keturi vaikinai bei pagrobė mobilųjį telefoną. Į įvykio vietą tąkart atskubėjo policijos pareigūnai ir greitoji.

„Tikrai buvau sumuštas nepažįstamųjų. Jie pabėgo. Kai atvažiavo policija, jų jau nebebuvo. Iš kur ten žinosi, kur pabėgo. Nepagavo. Du mėnesius ieškojo“, – pasakojo E. Ostapenko.

Dainininkas iš pradžių buvo pripažintas nukentėjusiuoju, bet vėlai prieš teismą stojo už melagingą pranešimą apie nusikaltimą, nes anot kai kurių liudytojų, girtas jis pats griuvo ir susižalojo galvą.

Teismas pareiškė, kad E. Ostapenko bare buvo toks girtas, kad galėjo nesuvokti, kas iš tikrųjų įvyko, tad atlikėją išteisino.

Tačiau teismų duris dainininkas dar varstys, nes artimiausiu metu, anot E. Ostapenkos, jam teks susidurti su buvusia mylimąja Tatjana Žgunova.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)